İçinde Aerocool değil High Power PSU var.
Arayan kişi ya sallıyor ya da yanlış anlamış. Sende ona inanıp kendin araştırmadan yanlış bilgiler veriyorsun millete. Aerocool önermemişsin ama kasanın içindeki Hangi High Power PSU o zaman?Başka bir forumda bir kullanıcı Aerocool'un distribütörünü arayıp sormuştu. Oradan biliyorum.
Ben Aerocool olduğunu biliyordum da içindeki PSU özelliklerine bakarsak internette yazan VX450 den daha iyiHayırlı olsun. İçinde Aerocool varmış. Kusura bakmayın yanlış biliyormuşum.
Başka bir forumda bir kullanıcı Aerocool'un distribütörünü arayıp sormuştu. Oradan biliyorum.
VX500 ün internette yazan özellikleri fotoğraftakiyle aynı değil: Aerocool VX Serisi 500W 34A@12V Aktif PFC Güç Kaynağı Genellikle önerdiğim bir PSU olduğu için 12V kanalından 456 değil 408W verdiğininden adım gibi eminim. Burada tam ne olduğunu anlamadım.Değerler doğru. Arkadaş VX500 almış.
V2 falan sanırım bu
Advanced modelinde high power veriyor olmasi lazim bu black editionSatış sitelerine bakmayın. Arkadaşın kasasının içindeki PSU için 336W veren High Power PSU yazıyordu.
Hayır 408 yazıyor ve düne kadar öyleydi. Hepsi popüler ve güvenilir alışveriş siteleri Sanırım Aerocool PSU yu geliştirmiş. Önceden alanlara hep 408 geldi.Satış sitelerine bakmayın. Arkadaşın kasasının içindeki PSU için 336W veren High Power PSU yazıyordu.
Linki atar mısın?Tesekkur ederim arkadaslar. Kasayı aldigim linkte 408w gosteriyor fakat gelen psu ustunde 456w yaziyor bence cok iyi bi psu![]()
Tesekkur ederimOrta düzey bi kablolama olmuş ve bence yeterli. Kasanın görüntüsü güzelmiş bu arada. Hayırlı olsun.