2000TL Geçmeyen Akıllı Tv Önerisi

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Evimde hala tüplü var dedim alayım artık birşey ama 3 şey arasında kaldım doğal olarak. LCD mi LEd mi plazma mı ? Eminim bu soruyu çok duymuşsunuzdur ama lütfen sabırla cevap veriirseniz sevinirim. :)

Plazma tvlere bakıyorum hep stok sayısı az ama çok pahalı.
LCD ve LED peynir ekmek gibi her mağazada. (bkz teknosa , vatan)

Görüntü için plazma alacaksın yazmışlar benim istediğim de bu film izleyeceğim televizyon izleyeceğim. Kalite düşkünüyümdür. ŞU notebookta dahi bluray izlemessem yapamam. Bakıyorum plazmalara ya çeşit yok ya çok pahalı. Eh dedim o zaman lcd veya led düşüneyyim sonra yok efendim bunlar berbatmışta şuymuşta ne yapacağımı şaşırdım başka seçenek kalmadı ki ?

--------------
İsteklerim HZ yüksek olsun. Baktım 200'ü geçen led lcd yok.
Smart tv olsun (bunlardan internette sörf yapılabiliyor mu onu merak ettim ?) bana sörf yapılabilen lazım.
Full HD 3D
fiyat 2000'i geçmesin mümkünse
--------------

TEŞEKKÜRLER

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İnternete girip sörf yapabilirsiniz, Özellikle LG smart konusunda çok iyi, Bu seri yenidir, LG bu seri de ilk defa webos kullandı.

http://www.ereyon.com.tr/urun/lg-42lb670v.aspx#Details

Bu konuda detaylı açıklamalar da yaptım.

http://forum.shiftdelete.net/lg-ev-elektronigi/375662-led-tv-secimi-icin-yardim.html#post3374761

Tam istediğim özelliklere sahip bunu listeye koydum diğer seçenekleride değerlendireceğim çok teşekkürler. Bakalım başka model öneren olacak mı.

xmonte

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tam istediğim özelliklere sahip bunu listeye koydum diğer seçenekleride değerlendireceğim çok teşekkürler. Bakalım başka model öneren olacak mı.

Öncelikle plazma mı? Led mi ? ona karar vermelisiniz. Bunun için size 2 tane link veriyorum. Mutlaka okuyun çok faydalı olacaktır.

http://esyatavsiyeleri.com/lcd-led-tv-plazma-tv-oled/
http://esyatavsiyeleri.com/tv-lcd-led-tv-plazma-tv-oled-tv-tavsiye-2/

Tavsiye olarak ise aşağıdaki tv önerimdir. Geçen hafta sonu 1849 tl ye kadar düşmüştü. Tekrar fiyat çıkmış. hafta sonu tekrar düşebilir.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...-LED-TV,103452,465025,1333127.html?langId=-14

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
[FACEBOOK][/FACEBOOK]Hocam merhaba ben internetten satın almayacağım maalesef bu ereyon internetten alışveriş sitesi. Ama LG ye kafam yattı her ne kadar samsunglar görünüş olarak etkilese de bu lg webos olayı sanki diğer televizyonları geride bırakıyor. Tam bilmiyorum ama akıllı televizyonda bir ilk mi bu webos? Ayrıca bu önerdiğiniz ürün flash player destekliyor mu ayrıntılar da göremedim böyle bir sorun varmış.

1900 TL olan akıllı kumanda olan LG webos smart tvyi alacağım inşallah. Teknosa veriyor. Vatan sadece televizyon veriyor sanırsam. Her ne kadar 700 hz olan 2200 TL olsa da bunu maalesef alamayacağım 300 tl farkı var ama o 300'e askılı ünite alırım

Şimdi aklıma takılan şu hem akıllı kumanda hemde 3d gözlük veren bir yer baktım bulamadım var mı bildiğiniz ?

Ha bir de bu bazı yerlerde kumanda verildiği yazmıyor onu anlamadım bu televizyonun zaten kendi akıllı kumandası yok mu illa ek olarak mı almak lazım ? Eğer yanında veriyorlarsa gözlük veren seçeneği seçeyim o zaman.

Sizi de yorduk ama kusura bakmayın. Teşekkürler çok yardımcı oldunuz.

İlkerYerli

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam merhaba ben internetten satın almayacağım maalesef bu ereyon internetten alışveriş sitesi. Ama LG ye kafam yattı her ne kadar samsunglar görünüş olarak etkilese de bu lg webos olayı sanki diğer televizyonları geride bırakıyor. Tam bilmiyorum ama akıllı televizyonda bir ilk mi bu webos? Ayrıca bu önerdiğiniz ürün flash player destekliyor mu ayrıntılar da göremedim böyle bir sorun varmış.

1900 TL olan akıllı kumanda olan LG webos smart tvyi alacağım inşallah. Teknosa veriyor. Vatan sadece televizyon veriyor sanırsam. Her ne kadar 700 hz olan 2200 TL olsa da bunu maalesef alamayacağım 300 tl farkı var ama o 300'e askılı ünite alırım

Şimdi aklıma takılan şu hem akıllı kumanda hemde 3d gözlük veren bir yer baktım bulamadım var mı bildiğiniz ?

Ha bir de bu bazı yerlerde kumanda verildiği yazmıyor onu anlamadım bu televizyonun zaten kendi akıllı kumandası yok mu illa ek olarak mı almak lazım ? Eğer yanında veriyorlarsa gözlük veren seçeneği seçeyim o zaman.

Sizi de yorduk ama kusura bakmayın. Teşekkürler çok yardımcı oldunuz.
3D bir tv alıyorsanız, yanında gözlük %99 gelir zaten. Arada bir de kampanya oluyor yanın da akıllı kumanda, klavye felan. İyi takip etmen lazım fırsatları. Ancak 3D gözlüğü kesin verirler. Kaç tane verirler orasını bilemiyorum.:)

mustates

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3D bir tv alıyorsanız, yanında gözlük %99 gelir zaten. Arada bir de kampanya oluyor yanın da akıllı kumanda, klavye felan. İyi takip etmen lazım fırsatları. Ancak 3D gözlüğü kesin verirler. Kaç tane verirler orasını bilemiyorum.:)

Hocam genelde max. 2 adet verirler (kampanyalar hariç) bazı firmalarsa 1 gözlük vermekle yetinebiliyor.
Gözlüklerin fiyatları göz önünde bulundurulursa akıllıca kararlar vermek gerekir :D