Lepidoptera
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Evimde hala tüplü var dedim alayım artık birşey ama 3 şey arasında kaldım doğal olarak. LCD mi LEd mi plazma mı ? Eminim bu soruyu çok duymuşsunuzdur ama lütfen sabırla cevap veriirseniz sevinirim.
Plazma tvlere bakıyorum hep stok sayısı az ama çok pahalı.
LCD ve LED peynir ekmek gibi her mağazada. (bkz teknosa , vatan)
Görüntü için plazma alacaksın yazmışlar benim istediğim de bu film izleyeceğim televizyon izleyeceğim. Kalite düşkünüyümdür. ŞU notebookta dahi bluray izlemessem yapamam. Bakıyorum plazmalara ya çeşit yok ya çok pahalı. Eh dedim o zaman lcd veya led düşüneyyim sonra yok efendim bunlar berbatmışta şuymuşta ne yapacağımı şaşırdım başka seçenek kalmadı ki ?
--------------
İsteklerim HZ yüksek olsun. Baktım 200'ü geçen led lcd yok.
Smart tv olsun (bunlardan internette sörf yapılabiliyor mu onu merak ettim ?) bana sörf yapılabilen lazım.
Full HD 3D
fiyat 2000'i geçmesin mümkünse
--------------
TEŞEKKÜRLER

Plazma tvlere bakıyorum hep stok sayısı az ama çok pahalı.
LCD ve LED peynir ekmek gibi her mağazada. (bkz teknosa , vatan)
Görüntü için plazma alacaksın yazmışlar benim istediğim de bu film izleyeceğim televizyon izleyeceğim. Kalite düşkünüyümdür. ŞU notebookta dahi bluray izlemessem yapamam. Bakıyorum plazmalara ya çeşit yok ya çok pahalı. Eh dedim o zaman lcd veya led düşüneyyim sonra yok efendim bunlar berbatmışta şuymuşta ne yapacağımı şaşırdım başka seçenek kalmadı ki ?
--------------
İsteklerim HZ yüksek olsun. Baktım 200'ü geçen led lcd yok.
Smart tv olsun (bunlardan internette sörf yapılabiliyor mu onu merak ettim ?) bana sörf yapılabilen lazım.
Full HD 3D
fiyat 2000'i geçmesin mümkünse
--------------
TEŞEKKÜRLER