2000tl civarı telefon onerileriniz?

Yalçın Seyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Şubat 2017 de alıcam s7 iphone SE var aklımda hangosi daha iyidir veya baska onerileriniz varmı?

Not :Uzun sureli kullanım kasmama ve kamera olarak en iyisi ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
G5 AXON 7 ve S7 öneriyorum
Fakat S7 bunlardan daha iyi SE'den çok daha iyi
Kamera olarak da tartışmasız S7 daha iyi listedeki her cihaz da 4 sene seni götürür

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Kesinlikle s7
Se çok küçük ve ön kamerası berbat.

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Ne kadar uzun süre kullanacaksın 2-3-4-5 hangisi?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
LG G5 derim S7 de güzel cihaz ama LG ile arasında şöyle bi fark var. S7 amoled ekran güneşe çıkınca yani güneşte cihaz görünmez oluyor. Ama LG nin ekranı öyle değil. Güneşte ikisinin ekranının görüntü kalitesi ortaya çıkıyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
LG G5 derim S7 de güzel cihaz ama LG ile arasında şöyle bi fark var. S7 amoled ekran güneşe çıkınca yani güneşte cihaz görünmez oluyor. Ama LG nin ekranı öyle değil. Güneşte ikisinin ekranının görüntü kalitesi ortaya çıkıyor.
Alakası yok öyle bir şeyin S7Nin ekranı güneş altında daha iyi görünüyor iki ekran arasında böyle bir ayrım yok yani amoled gözükmez ips gözükür anlamında fakat g5 ekranı 700nit s7 ekranı 855 nit haliyle güneş altında daha başarılı
Ayrıca güneş altında g5 ekranı gördüm iddia ettiğiniz gibi s7den başarılı değil
Ayrıca S7 ekranı g5den daha kaliteli

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Alakası yok öyle bir şeyin S7Nin ekranı güneş altında daha iyi görünüyor iki ekran arasında böyle bir ayrım yok yani amoled gözükmez ips gözükür anlamında fakat g5 ekranı 700nit s7 ekranı 855 nit haliyle güneş altında daha başarılı
Ayrıca güneş altında g5 ekranı gördüm iddia ettiğiniz gibi s7den başarılı değil
Ayrıca S7 ekranı g5den daha kaliteli
İşte o amoled ekranlara ben pek ısınamadım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
İşte o amoled ekranlara ben pek ısınamadım.
Eskiden amoled ekranlar nit değer olarak düşüktü
Fakat bugün en yüksek parlaklikta değerleri amoled ler de meslek note 7 1055 nit note 5 ve s7 ailesinde 855 nit yani güneş altında görüşde bir sıkıntı yok

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Öncelikli tercihiniz bütçeyi tamamen kullanıp hatta bir miktar aşma şansınız varsa S7 almanız yönünde ama yok bütçemi aşmak ve ithalatçı garantili cihaz almak istemiyorsan TR garantili LG G5 alın en güzeli tam anlamıyla f/p bir cihaz.