2000 TL'ye telefon önerisi

Kaan Okan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar 2000 TL ye telefon alıcam önerileriniz nelerdir
telefondan beklentilerim
1- android olması(video çok izlerim, oyun günde 30dk oynarım en fazla ve muzik dinlerim genelde bir gün içinde)
2- ekranın buyuk olması
3- hemen eskimesin 3 sene kadar kullanmak istiyorum

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
telefondan beklentilerim
1- android olması(video çok izlerim, oyun günde 30dk oynarım en fazla ve muzik dinlerim genelde bir gün içinde)
2- ekranın buyuk olması

S7

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 diyeceğim ama onun fiyatları hepsi burada da bile 2400 lerde geziyor yine zam yemiş
G5 alabilirsin TR garantili 2100e

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
54032d724d177f13d3a8b184fa9a43f1.png

Gold rengi

Kaan Okan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Dediginiz gibi s7 2400TL civarlarında dolaşıyor LG G5 alıcam gibi duruyor

Kaan Okan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Benim için önemli olan şeylerden biri de ekran, G5'in ekranı daha büyük.
G5'de yapıcagım işleri kaldırmıcak bir cihaz degil gibi duruyor o yuzden s7 ile arasındaki performans farkı çokta bi önemi kalmıcaktır diye düşünüyorum ama G5 in bazı kullanıcı yorumlarında pil sıkıntısı oldugu soyleniyor siz ne düşünüyorsunuz?(demek istedigim ben belirttigim kullanımla 1 günü çıkarırmı)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Benim için önemli olan şeylerden biri de ekran, G5'in ekranı daha büyük.
G5'de yapıcagım işleri kalmıcak bir cihaz degil gibi duruyor o yuzden s7 ile arasındaki performans farkı çokta bi önemi kalmıcaktır diye düşünüyorum ama G5 in bazı kullanıcı yorumlarında pil sıkıntısı oldugu soyleniyor siz ne düşünüyorsunuz?

Aslında ekran konusunda büyüklük olarak fazla fark yok ama amoled ekranı sevmiyorsanız benim gibi o sizin tercihiniz.

LG G5 Bizzat kullanmadım. 2-3 arkadaşımda var. Pil kullanımı gayet iyi. Hiçbir sıkıntı duymadım.

Kaan Okan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
G5'de karar kıldım.Çok teşekkür ederim önerileriniz ve verdiginiz bilgiler için.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
telefondan beklentilerim
2- ekranın buyuk olması
az daha zorla ithalatçı s7 al.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
G5 kesinlikle günü çıkaracak bir cihaz değil. Ekran önemli demişsiniz g5 5.3 inç s7 5.1 inç. Büyüklük olarak fark yok ama kalite olarak baya fark var. Mağazada s7 ile g5i full parlaklıkta karşılaştırdım. S7 ye baktıktan sonra g5 e dönüp baktığımda arada çok fark olduğunu gördüm. Bence senenin en alınmayacak telefonu g5 fakat 2000 liraya bir amiral gemisi alma düşüncesi de kötü değil

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Htc serisini tavsiye ederim aynı zamanda Sony'lere de göz at.:)

Kaan Okan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
kararım g5 de kesindi ama s7 yi çok fazla önerdiginiz için internetten karşılaştırma videolarına baktım videolarda bile kalite farkı bariz s7 de canlılıkta var tabi.
Aslında bunu gorunce direk s7 ye döndü kararım ama bi yandan da 3 senedir s4 kullandıgım için farklı bir tasarım almak istiyorum.
birde sony xperia x nasıl bir telefon, alınırmı

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
kararım g5 de kesindi ama s7 yi çok fazla önerdiginiz için internetten karşılaştırma videolarına baktım videolarda bile kalite farkı bariz s7 de canlılıkta var tabi.
Aslında bunu gorunce direk s7 ye döndü kararım ama bi yandan da 3 senedir s4 kullandıgım için farklı bir tasarım almak istiyorum.
birde sony xperia x nasıl bir telefon, alınırmı

Aman diiim sony:)

Kaan Okan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
:) anladım ben mesajı
o zaman telefonu almaya gittigimde magzada g5 ve s7 ye kendi gözlerimle bakıcam tercihim buyuk ihtimalle s7 olacaktır

feykbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kesinlikle samsung veya LG alma derim. Sana tavsiyem SONY veya HTC modellerine bak derim. Samsung ve Lg aman deyim uzak dur.

feykbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
piyasa samsung çöplüğü oldu zaten. samsungda sadece note serisi düzgün çıktı bunu unutma.

Kaan Okan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
vallaha ne yapıcagımı şasırdım htc yi tasarım olarak sevmiyorum xperia x de o kadar para etmez bence.
samsung da benim s4 aldıgım zamandan beri servis bakımından olsun güncelleme alması bakımından olsun hep kotuleniyordu
güncelleme bakımından kötü gücellemeler geç geliyor ve eski telefonlardan güncellemeyi çabuk kesiyolar onu biliyorum ama 4 seneye yakın süredir servise hiç gönderecek birşey olmadı.
samsung ve lg de sizin gördügünüz sorunlar nedir

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
vallaha ne yapıcagımı şasırdım htc yi tasarım olarak sevmiyorum xperia x de o kadar para etmez bence.
samsung da benim s4 aldıgım zamandan beri servis bakımından olsun güncelleme alması bakımından olsun hep kotuleniyordu
güncelleme bakımından kötü gücellemeler geç geliyor ve eski telefonlardan güncellemeyi çabuk kesiyolar onu biliyorum ama 4 seneye yakın süredir servise hiç gönderecek birşey olmadı.

Kardeşim. Milletimiz kendin de hangi telefon var ise onu öneriyor. Sony kamerasından al da ikinci el piyasasına kadar sıkıntılı. SONY nin bir amiral gemisi çıkar. Bakarsın 2 elini 1200 den satamazsın.

Arkadaşımda 7 aylık Z5 var. 1200 e müşteri bulamıuor

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738

Ben Sana iPhone al derim: ama sen Android istiyorsan kalite olarak Samsung Bu işi yapıyor ve seni üzmez.

Servis Sadece Apple var mutlu olacağın.

Sony nin servisi daha berbat. Arkadışımın telefonuna yağmurluğunun içinde su geçmiş. Hem de yapmurşuk. Para alındı.

Su Alyı çrkemediğine mi yanarsın. Yapmurlukta su geçtiğine mi yanarsın. Serviste kullanıcı hatası denildiğine mi yanarsın

Kaan Okan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Dediklerine katılıyorum.
Samsung çok fazla kotuleniyor 4 yıla yakındır s4 kullanıyorum hiçbir teknik sorun ile karşılaşmadım.
Önceden dedigim gibi s7de kesin kararım var ama zaten samsung kullandıgım için farklı bir tasarım bakıcam en uygun farklı tasarımda g5 bu yüzden telefonu almaya gittigimde g5 in ekranına kendi gozlerimle bakıcam videolardakinden hiçbir farkı yoksa kesinlike s7 alıcam.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Dediklerine katılıyorum.
Samsung çok fazla kotuleniyor 4 yıla yakındır s4 kullanıyorum hiçbir teknik sorun ile karşılaşmadım.
Önceden dedigim gibi s7de kesin kararım var ama zaten samsung kullandıgım için farklı bir tasarım bakıcam en uygun farklı tasarımda g5 bu yüzden telefonu almaya gittigimde g5 in ekranına kendi gozlerimle bakıcam videolardakinden hiçbir farkı yoksa kesinlike s7 alıcam.

Hocam S7 edge fark atar yani S7le karşılaştırırsan pek bir fark anlayamazsın canlı tenkler hariç. Görsel olarak. G5 de QHD ekrana sahip .

Amoled ekrana alıcı gözü ile iyi bak. Özellikle ikisinin kamerasını da kırmızı renge tut ya da sarı renge. Dediğimi anlarsın.