Adoqet
Asistan
arkadaşlar 2000 tl bütçem var 100-200 tl aşabilir lakin fazla olmasın csgo gibi oyunlar oynucam sıfırdan topluyorum TŞK. 
Listeyi atın bakalım.kardeş ben topladım internetten ama uyumlu mu acaba bilmiyem
Ne alaka?İkinci el alarak ancak toplayabilirsin.
arkadaşlar 2000 tl bütçem var 100-200 tl aşabilir lakin fazla olmasın csgo gibi oyunlar oynucam sıfırdan topluyorum TŞK.![]()
Ben ekranı da ekledim.Ne alaka?
Ekli dosyayı görüntüle 82592
Sinerjiden topladım. Bütçeyi 100 TL fazla aştı ama değer. Aşmamalı dersen ana kart veya ekran kartı değiştirilebilir.
CSGo için ekran dahil de toplanırBen ekranı da ekledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu siteyi önerirseniz bende anakart almayı düşünüyorum.
Evet fiyatlar uygun. Yalnız bir detay var, attığım fotoğrafta ürünlerin karşılarında yazan rakamlar KDV Hariç fiyatları. O hesapta 1998 TL yapıyor zaten. KDV dahil 2350. Mesela RX 570 700 TL değil, 820 TL civarı.Fiyat olarak baya uygunmuş.
İşte asus benim anakarta değişim veya iade verdi. Onları bekliyorum. Sipariş vereceğim kart var. Gigabyte z390 aorus master.Evet fiyatlar uygun. Yalnız bir detay var, attığım fotoğrafta ürünlerin karşılarında yazan rakamlar KDV Hariç fiyatları. O hesapta 1998 TL yapıyor zaten. KDV dahil 2350. Mesela RX 570 700 TL değil, 820 TL civarı.
Gigabyte Z390 AORUS MASTER Intel 1151 RGB Anakart ANAGBTINT1151Z30 | Trendyolİşte asus benim anakarta değişim veya iade verdi. Onları bekliyorum. Sipariş vereceğim kart var. Gigabyte z390 aorus master.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi para iadesi alırsam.