Mikail_Ebrinç
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,700
2000tl en iyi telefonu söyleyin ama ekimde vergiler dusuyornona gore söyleyin bu ay idare ederim
2500sanırım. 2000 tl
O zaman ne olur bilemem şu an GM 9 Pro2000tl en iyi telefonu söyleyin ama ekimde vergiler dusuyornona gore söyleyin bu ay idare ederim
Meizu x8 el ilgili soruların varMeziu markasına bakabilirsin. En performanslı o olur. Mesela bunlar
Sonra buMeizu Note 8 64 GB (Meizu Türkiye Garantili) Fiyatı
Meizu Note 8 64 GB (Meizu Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bunada bakabilirsinMeizu X8 64 GB (Meizu Türkiye Garantili) Fiyatı
Meizu X8 64 GB (Meizu Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Meizu M10 32 GB (Meizu Türkiye Garantili) Fiyatı
Meizu M10 32 GB (Meizu Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
3210 mAh batarya var ben ise Samsung J7 pro kullanıyorum. Benim telefonum 3300 mAh kapasitesi var. Sana şöyle söyleyeyim.Meizu x8 el ilgili soruların var
1 batarya dayanirmi fortnite minecraft oynayacağım da
2 bataryayi görmek için bildirim çubuğunu indirmek lazimmis onun çözümü varmı?
O zaman babamın telefon almasını beklemek kaldı geriye3210 mAh batarya var ben ise Samsung J7 pro kullanıyorum. Benim telefonum 3300 mAh kapasitesi var. Sana şöyle söyleyeyim.
Minecraft için iyi ama fortnite için birşey söyleyemem.
Sana önerim eğer batarya sıkıntın yoksa Mezui X8 fakat batarya sana çok lazımsa GM 9 Pro olabilir. Ama GM 9 PRO 3800 mAh kapasitesi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben olsam meuzi X8 alırdım. Çünkü jarz konusunda az olabilir fakat 24 W hızlı jarza sahip.Ama güncelleme konusunda bir fikrim yok.
Ve SD 710 kullanıyor. İşlemci olarak GM 9 Prodan önde. Ben olsam benim tercihim Meuzi X8' den yana olurdu.
Ben olsam Meuzi X8 modelini tercih ederdim.O zaman babamın telefon almasını beklemek kaldı geriye
GM 9 Pro almanızı öneririm.2000tl en iyi telefonu söyleyin ama ekimde vergiler dusuyornona gore söyleyin bu ay idare ederim
Fortnite oynatmaz pubg 30 fps falan oynatır.Minecraft rahat oynarsınMeizu x8 el ilgili soruların var
1 batarya dayanirmi fortnite minecraft oynayacağım da
2 bataryayi görmek için bildirim çubuğunu indirmek lazimmis onun çözümü varmı?
Snapdragon 660 açıyor 710 daha iyiyken neden açmasın?Fortnite oynatmaz pubg 30 fps falan oynatır.Minecraft rahat oynarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oynatır fortnite ama zevk almazsın
özelden yazarsanız size alternatifleri sunabilirim2000tl en iyi telefonu söyleyin ama ekimde vergiler dusuyornona gore söyleyin bu ay idare ederim
GM 9 Pro.2000tl en iyi telefonu söyleyin ama ekimde vergiler dusuyornona gore söyleyin bu ay idare ederim