2000 Tl Civarı Oyun Canavarı Tavsiyesi :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cecil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cecil

Asistan
Reaksiyon puanı
1

b____t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dostum seçtiğin bilgisayar gayet yeterli ama ille oyun diyosan o paraya masaüstü almanı öneririm. performansı çok çok daha iyi olur.

Cecil

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yerleşik hayata geçemediğim için masaüstü zor yine de teşekkürler :cool:

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bence sadece i7 için o kadar para verme:thumbup:
Samsung R580 e bir bakmanı tavsiye ederim i5 kullanılmış diğer özellikleride gayet iyi:clap:

Cecil

Asistan
Reaksiyon puanı
1
samsung r580 e baktım da nvidia ekran kartı da içime sinmiyor pek :S neyse ben biraz daha bi araştırayım şu an için en mantıklı gelen asus galiba

---------- saat 12:32 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:31 eklenmişti ----------

başka bi sitede max bellek 8 gb diyordu ama anlamadım ben de

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
2000 liraya sırf oyun için dizüstüne vermek bence yazık. Ama yerleşik düzenim yok diyorsunuz, onun yerine xbox 360 veya ps3 alın, orta boyutta da lcd tv alabilirsiniz.

Cecil

Asistan
Reaksiyon puanı
1
5 yıldır dizüstü bilgisayar kullanıyorum, masaüstü bilgisayar kullanamam sanırım artık, taşınabilirlik önemli benim için, herkese fikirleri için teşekkür ederim :)

SuNGuRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alınır bende öyle diyodum ama laptopta daha çok sarıyor

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Alacaksan aşağıdaki dizüstü bilgisayarı al piyasada şuan rakibi yok bu fiyat seviyesinde eğer daha iyi birşey istiyorsan Monsterlara bak derim ama onlarda en az 3000 lira.Tercih sana kalmış.Senin verdiğin modeldede 8 GB RAM desteği var hatalı yazılmış o sitede ama aşağıdaki modelde 640 GB harddisk var almışken bunu al bence zaten oda 5400 RPM buda)

http://www.vatanbilgisayar.com/asus...30-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=45230

sakinkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
oyun için laptop alınmazki
niye alınmasın.fazla performans meraklısı değil isen uygun bütçeye alınır.neden dersen;
1. si laptopların harcadığı enerji daha düşük.epey kazandırıyor.
2.taşıyabliysun.istediğin hereyere götür.
3.elektirk kesintisnde oyun sırasında olsun veya herhangi bir çalışma sırasında olsun uzun süre veriyor sana.oyun oynarken diyelim; oyunun ortasında elektirğin kesildiğini düşünsene kaydetmedinde.ne kadar avantajlı.
4.sessiz de.benim masaüstü sanırsın fabrika çalışıyo.

diğer arkadaşın da dediği gibi bende şu an samsung r540 kullanıyorum.dx11 oyunları,birde sanırsam battlefield 3 hariç full grafik iyi performans,daha doğru yeterli performns veriyor.bende tavsiye ederim.kullanışlı bütçeye uygun.bir kullanıcıya oyun içinde diğerleri içinde yeter.ama ileri modelini aldanız daha iyi tabiiki.dx11 ekran kartlı.en az i5 li.bu model i3 lü.