Memphis depay
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Amoled ekran olsun
Amoled ekran olsun
Biraz bütçenizi yükseltip mi 9t almanızı öneririm.Amoled ekran olsun
Mİ9 Lite'dan başka seçeneğin yokAmoled ekran olsun
Samsung'un S ve Note serisi hariç hiçbir modeli alınmaz ayrıca dayıma hala A50 aldığı için kızıyorum2549 a mi store da mı 9t var 200 aşağısına mi 9 lite var onun dışında Samsung un o fiyata amoled ekranlı telefonları var
Samsung A serisi Allah affetsin yaniMİ9 Lite'dan başka seçeneğin yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung'un S ve Note serisi hariç hiçbir modeli alınmaz ayrıca dayıma hala A50 aldığı için kızıyorum
Ben ve 15 yaşındaki kuzenim RN8 Pro önerdik Turkcell çalışanı dayıma Xiaomi Türkiye'ye yeni geldi bir sorun olduğu zaman kiminle muattap olacağınız belli değil demiş ki zaten dayım internetten almak istemiyordu bu şekilde dayımın aklına girip A50 aldırmış dayımı aradım konuştum gayet memnun olduğunu söyledi iş işten geçti artık gidip iade edemez de bu arada dayım İPhone 5'ten geçtiSamsung A serisi Allah affetsin yani
Ben ve 15 yaşındaki kuzenim RN8 Pro önerdik Turkcell çalışanı dayıma Xiaomi Türkiye'ye yeni geldi bir sorun olduğu zaman kiminle muattap olacağınız belli değil demiş ki zaten dayım internetten almak istemiyordu bu şekilde dayımın aklına girip A50 aldırmış dayımı aradım konuştum gayet memnun olduğunu söyledi iş işten geçti artık gidip iade edemez de bu arada dayım İPhone 5'ten geçti
Ben A serisinin çok abartıldığını düşünüyorum ben Mİ9T kullanıcısıyım bedava A50 verseler kullanmam yemin ediyorum o derece tilt oluyorum
Android kullanırsam Xiaomi veya OnePlus kullanırım Huawei'nin de orta segmentini hiç beğenmiyorum
Hala Android'i Samsung'tan ibaret zannedenler var
Turkcell çalışanı dayımın aklına girmiş biz dayıma Samsung alma dedik dinlemediİphone 5 den Samsung A serisine geçiyor sonra başlayacak donuyor, takılıyor vs.vs. al sana Androide geçen pişman insan profili