PC TOPLANDI :)
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 16
Klavye, mouse, kulaklık. 2 Bin lira bütçem var. F/P önerirseniz çok sevinirim.
Yok hocam 2.el ben tercih etmiyorum.2. el düşünürmüsün ?
Sıfırda 2000TL bütçe ile ürünlerin performansı nasıl oluyor bir fikrim yok. İyi forumlarYok hocam 2.el ben tercih etmiyorum.
Hocam kulaklık ve mouse efsane. Ancak klavye pek hoşuma gitmedi açıkçası. Num tuşları olmayan klavye sevmiyorum ben. Tam board mı deniyordu bir şey deniyordu işte öyle olması lazım. Num tuşları da olacakITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62513 ITOPYA'dawww.itopya.com
Steelseries Apex 3 TKL Türkçe Gaming Klavye - 8 Bölge RGB Aydınlatma - IP32 Sıvı Dayanıklılık : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Steelseries Apex 3 TKL Türkçe Gaming Klavye - 8 Bölge RGB Aydınlatma - IP32 Sıvı Dayanıklılık : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Böyle olabilir.
Ne güzel takım olmuştu.Hocam kulaklık ve mouse efsane. Ancak klavye pek hoşuma gitmedi açıkçası. Num tuşları olmayan klavye sevmiyorum ben. Tam board mı deniyordu bir şey deniyordu işte öyle olması lazım. Num tuşları da olacak
Hocam güzel öneri olmuş aslında. 3 ürünüde yakından tanıyorum sadece Apex 3 TKL ürünü SteelSeries olmasından dolayı boş fiyatlı bir ürün. Mekanik klavye olmadığı gibi tepkime süresi sınıfının ortalarında kalıyor. Aynı zamanda tuş dizilişi ergonomik değil. O fiyata mekanik klavye bulunabiliniyor.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62513 ITOPYA'dawww.itopya.com
Steelseries Apex 3 TKL Türkçe Gaming Klavye - 8 Bölge RGB Aydınlatma - IP32 Sıvı Dayanıklılık : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Steelseries Apex 3 TKL Türkçe Gaming Klavye - 8 Bölge RGB Aydınlatma - IP32 Sıvı Dayanıklılık : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Böyle olabilir.
Yine muhalefet olacağım ama çok eski bir ürün. 3 TKL modeli ile kıyaslamam gerekirse oyun performansı olarak SteelSeries, gündelik kullanımda Logitech'in eli daha güçlü. Umarım niyetim yanlış anlaşılmamıştır.Ne güzel takım olmuştu.
LOGITECH G G213 Prodigy RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G213 Prodigy RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananwww.mediamarkt.com.tr
Buna bakın.
Valla niyetiniz biraz 2.el ürün satıp parayı cukkalamak gibi geldi banaHocam güzel öneri olmuş aslında. 3 ürünüde yakından tanıyorum sadece Apex 3 TKL ürünü SteelSeries olmasından dolayı boş fiyatlı bir ürün. Mekanik klavye olmadığı gibi tepkime süresi sınıfının ortalarında kalıyor. Aynı zamanda tuş dizilişi ergonomik değil. O fiyata mekanik klavye bulunabiliniyor.
Rival 3'ün bluetoothlu olan modelini kullanıyorum. Tam bir görev adamı olduğunu söyleyebilirim. Gündelik kullanımda bir sorun yaşatmadığı gibi online oyunlarda istenilen yanıtı veriyor doğru bir mouse pad seçimi ile. Sonrasında yapılcak skatez değişimi ile performansını biraz daha arttırabilirsiniz.
CM-CH321 modeli eski sürücüleri kullanıyor diye biliyorum. Fiyat olarak makul ama internetten araştırılmasını tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine muhalefet olacağım ama çok eski bir ürün. 3 TKL modeli ile kıyaslamam gerekirse oyun performansı olarak SteelSeries, gündelik kullanımda Logitech'in eli daha güçlü. Umarım niyetim yanlış anlaşılmamıştır.
Belirttiğiniz klavyeyi hiç kullanmadım. Bir fikrim yok maalesef.@hakanyargici Hayır yanlış anlamadım fikrinizi belirtmeniz iyi oldu. Klavye konusunda bende tam net fikre sahip değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@hakanyargici @PC Toplamalıyım bu klavye hakkında görüşleriniz neler?
Yok hocam, 2000TL klavye fare gibi harici oem bileşenler için günümüzde pek yeterli değil.Valla niyetiniz biraz 2.el ürün satıp parayı cukkalamak gibi geldi bana
Ben size ufak bir öneride bulunayım. Sadece klavye mouse için 2000TL bütçe ayırmanızı öneriyorum. Yoksa aldığınız ürünler kaliteli olmaz.Klavye, mouse, kulaklık. 2 Bin lira bütçem var. F/P önerirseniz çok sevinirim.
Kulaklık iptal. Mouse ve klavye sadeceBen size ufak bir öneride bulunayım. Sadece klavye mouse için 2000TL bütçe ayırmanızı öneriyorum. Yoksa aldığınız ürünler kaliteli olmaz.
Kulaklık iptal. Mouse ve klavye sadece
Tamamdır hocam çok sağ olun.ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye
ASUS TUF Gaming K3, hızlı ve güvenilir performans için dayanıklı anahtarlara sahip bir mekanik RGB klavye.www.gaming.gen.tr
Kulaklık kaliteli alacaksanız onu alın derim.
Kulaklık iptal. Mouse ve klavye sadece