2000-3000 sistem toplama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Polwd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Polwd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar forumda yeniyim daha konuyu açarken hatam olduysa affola. Dediğim fiyat aralığında cs go , pubg lite , pubg Mobile tarzı oyunları yüksek ayarlarda pubg yi ise rahat kasmadan oynayabilecegim sistem arıyorum bende olan monitör ,ssd ve oyuncu ekipmanları yani monitör felan dahil değil sisteme benim aslında aklımda bir sistem var ama darboğaz olayı olurmu emin değilim bakarsanız sevinirim
IMG_20190512_110245.jpgIMG_20190512_110259.jpg
Bu sistem 3000tl
Veya yeni senil 3000 işlemciler çıkacak sizce onu beklemelimiyim fiyatları nasıl olur

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
3000 tl lik bütçe ile yeni nesil ryzen toplama şansınız olacağını pek sanmıyorum. İşlemciler 6çekirdek 6 izlekten başlayacak görünüyor çünkü.Yani şimdinin, 2600 ü gibi düşünün.
Toplanan sistem iyi. Hangi siteden. Belki daha uygun parçalar ile aynı fiata revize edilebilir.

Polwd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
3000 tl lik bütçe ile yeni nesil ryzen toplama şansınız olacağını pek sanmıyorum. İşlemciler 6çekirdek 6 izlekten başlayacak görünüyor çünkü.Yani şimdinin, 2600 ü gibi düşünün.
Toplanan sistem iyi. Hangi siteden. Belki daha uygun parçalar ile aynı fiata revize edilebilir.
Bende öyle düşünüyorum site reklamı olur diye site ismi vermemiştim teknobiyotikden toplama ama darboğaz olayı olurmu emin değilim . Aslında bu sistem benim isteklerimo fazlasıyla karşılar . Bende yeni nedillerin günümüz şartlarinda 3kya toplanabilecegini düşünmüyorum ama toplanilirsa baya üzülürüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD 50.YIL ÖZEL SİSTEMİ - AMD Ryzen 3 2300X 3.5GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC. Sistem bu sizce birşeyleri değiştirmeme gerek varmı?

Ayrıca bende 240gb ssd var zaten satıp hard disk almayı düşünüyorum

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
50 .yıl sistemi o fiata uygun. Alın geçin bence de.

Polwd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Peki darboğaz olayı olurmu ? Hocam bendeki ssd yi satıp yerine hard disk almayı düşünüyorum nasıl olur bana yetermi ? Sonuçta bütçem düşük

Birşeyler eklememe gerek varmı sizce ekran kartı bölümünde farklı bir model var ama +200 kusur farkı var birde bu ekran kartı tek fanlı değil dimi çift fanlı?

Son düzenleme:

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Depolama ihtiyacın olacaksa tabi ki satılıp hdd alınabilir fakat sistemden zaten 240GB gelecek sendeki SSD yide kullanırsan belki yetebilir sana.Elinden geldiğince SSD den vazgeçme,en kötü ssd bile en iyi hdd den daha hızlıdır.Tabi ki son karar senin,yetmez diyorsan HDD alınabilir :)

Darboğaz olmaz.

Bu sistemdeki kart tek fanlı,250TL daha vererek ye çift fanlı alınabiliyor.

Polwd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Depolama ihtiyacın olacaksa tabi ki satılıp hdd alınabilir fakat sistemden zaten 240GB gelecek sendeki SSD yide kullanırsan belki yetebilir sana.Elinden geldiğince SSD den vazgeçme,en kötü ssd bile en iyi hdd den daha hızlıdır.Tabi ki son karar senin,yetmez diyorsan HDD alınabilir :)

Darboğaz olmaz.

Bu sistemdeki kart tek fanlı,250TL daha vererek ye çift fanlı alınabiliyor.
Ssd veya HDD önemli değil o bir şekil çözülür de sistem dediğim oyunlara yetermi birde ilerde yeniliğe açık bir sistem mi sizce ? Tek fan sizce iş görür mü yoksa çift fanlimi seçeyim

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Biraz ısınabilir,ama biraz ısınık kullanılsa ne olabilir ki ?Yani üreticiler bu kartları denedikten sonra piyasaya sürüyor,biraz ısınsa kart patlamaz,ben olsam 250 TL verip çift fanlı almazdım,paraya yazık.RX 570 şuan 1080P de tüm oyunları Ultra da 60 FPS oynatacak güçte bir kart,o konuda bir sıkıntın olmasın.

İleriye dönüklük açısından işlemcide baya bir yukarı çıkabilirsin mesela R7 2700 gibi.Ama bu haziranda Ryzen 3. nesil çıkacak (örn.R7 3700) bu işlemcilerin A320 anakartlara uymama ihtimali var,bu konuda biraz sıkıntı olabilir.

Polwd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sizce yeni nesilleri bekleyip ondan sonra mi alayim ? Önce bir bakayım fiyatları nasıl neyi destekliyor neyi desteklemiyor bu sistem çünkü Kasım Aralık ayından beri bu fiyatda değişeceğini sanmıyorum

Aslında bu fiyata bu sistem benim için çok iyi ucunda RX 570 var ki bütçeme göre harika bir sistem ama iste bu yeni çıkacak seri çok kafamı karıştıriyor

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
RX 570 olduktan sonra ,artık işlemciyi arttırmanın getirisi bellibelirsiz olur.Ki yukardada yazdım bu fiatlara olacağını pek sanmıyorum.4 çekirdek işlemciler yok.