Redmi Note 9 Pro ya da Realme 6 almanı öneririm.Kamera ve batarya ömrü en önemli özellik telefondan oyun oynayan biri değilim. Bu bantta ne önerirsiniz. İyi forumlar
Redmi Note 9 ProKamera ve batarya
ekran boyutu olarak daha küçük bir öneriniz var mıdırRedmi Note 9 Pro ya da Realme 6 almanı öneririm.
bu fiyata bunlar dururken sırf ekran boyutu için iphone 7 almak çok mu saçma olur peki detaylı özellik olarak pek bilgim yok daMaalesef artık her telefon bu boyutlarda
Realme 6 2450TL'ye düştü.ekran boyutu olarak daha küçük bir öneriniz var mıdır
Büyük ihtimalle 2.el diyorsunuz. 2.else hiç tavsiye etmem.bu fiyata bunlar dururken sırf ekran boyutu için iphone 7 almak çok mu saçma olur peki detaylı özellik olarak pek bilgim yok da
Evet, saçmalık yapmış olursunuz.bu fiyata bunlar dururken sırf ekran boyutu için iphone 7 almak çok mu saçma olur peki detaylı özellik olarak pek bilgim yok da
anladım teşekkür ederim. En azından 5 ya da 6 sene götürecek bir telefon arıyorum herhalde önerilen iki model de bu süreyi doldurabilir?Realme 6 2450TL'ye düştü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük ihtimalle 2.el diyorsunuz. 2.else hiç tavsiye etmem.
En az 3 sene garanti götürürler.anladım teşekkür ederim. En azından 5 ya da 6 sene götürecek bir telefon arıyorum herhalde önerilen iki model de bu süreyi doldurabilir?
5 ya da 6 diyemeyiz ama iyi kullanımda 4 yıl götürürler.anladım teşekkür ederim. En azından 5 ya da 6 sene götürecek bir telefon arıyorum herhalde önerilen iki model de bu süreyi doldurabilir?
Evet saçma olur hele önceliğiniz bataryaykensırf ekran boyutu için iphone 7 almak çok mu saçma olur
Realme 6 yada Redmi note 9 Pro al geç.Kamera ve batarya ömrü en önemli özellik telefondan oyun oynayan biri değilim. Bu bantta ne önerirsiniz. İyi forumlar
iPhone alıcaksan 8 in altına inme derim.İphone 8 inde ikinci eli 3500-4000 TL arasında satılıyor.Sosyal medya ağırlıklı kullanım yoksa Realme 6 yada Redmi note 9 Pro dan birini almanı tavsiye ederim.İyi forumlar.bu fiyata bunlar dururken sırf ekran boyutu için iphone 7 almak çok mu saçma olur peki detaylı özellik olarak pek bilgim yok da
Eğer iPhone almak istiyorsan iPhone 8'in altına inmeni önermem.bu fiyata bunlar dururken sırf ekran boyutu için iphone 7 almak çok mu saçma olur peki detaylı özellik olarak pek bilgim yok da