2000-2500 TL'lik Notebook Tavsiyesi Lütfen

EceAlice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

2000-2500 TL bütçe ile bir notebook almak istiyorum. Hem iş (iş için ağır programlar kullanmıyorum) hem kişisel kullanım için olacak.

Benim için en önemli konu, film, dizi ve müzik. Filmleri full hd kalitesinde iyi bir sesle izleyebilmek istiyorum.

Bir diğer önemli konu ise dayanıklılık ve ısınma. Bir önceki notebookum Toshiba Satellite A200-23U idi ve ciddi bir ısınma ve fan problemi vardı. Ve plastik olan kısımlarında çatlamalar meydana geldi. Kendisini yaklaşık on yıl boyunca 7/24 olmasa da 7/16 (ya da hadi 7/12 diyelim :) ) kullandım. Halen çalışıyor fakat ekran kartı geçtiğimiz günlerde iflas etti. 10 yıl olmasa da 5-6 yıl boyunca bu tempoya dayanabilecek bir notebook arıyorum. (İş için de kullandığım için masaüstü alamam, notebook olması gerek)

İşim gereği pek vakit bulamadığım için artık sadece web tabanlı oyunları oynayabiliyorum. Gün içinde web tabanlı bir oyun Chrome'da açık duruyor sürekli. Ara sıra WoW, Assassin's Creed gibi oyunları rahatlıkla çalıştırabilmesi hoş olur ancak bu benim için birincil öncelikte değil. (En yüksek seviyede oynamam gerekmiyor sadece oyun çalışırken kapanmaması yeterli.)

Bir de tabi herkes gibi internette rahatlıkla gezmek istiyorum.

Ekran 17,3'' ya da 15,6''olabilir.

Fiyat konusunda eğer arada ciddi bir fark varsa 3000 TL'ye kadar çıkabilirim.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

EceAlice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Draker ve ercan_elo_bil, ikinize de önerileriniz için teşekkür ederim. Monster ve MSI modelleri istediğim gibi 1920x1080 çözünürlüklü ve mat ekrana sahip olmaları nedeniyle, Lenovo ve Acer'in birkaç modeliyle beraber aklımda olan modeller arasında.

A5'in tasarımını kaba buluyorum. Elbette önemli olan içerik ama insan notebook karşısında saatler geçirince göze de hoş görünmesini istiyor. GP62 gayet hoş görünüyor fakat çok haklısınız Ercan Bey. Pcdepo ile ilgili durumu ben de okudum. Elbette en iyisi kendi mağazasından ya da güvenilir tekno marketlerden almak. Ama ordaki fiyatlar da oldukça pahalı.

muratbey16

Asistan
Reaksiyon puanı
25
bende alıcam bakıyorum aklında olan bı model varmı ben daha cok oyun ıcın alıcamda

Tawheed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADASLAR CİHAZ SIFIRDIR KUTUSU ACILMADI HENÜZ VATANDA 3100 TLYE KAPANMIS SATISI VE BEN 2400 TL SON FİYAT VERİYORUM ALMAK İSTİYENLER 5458736906 İRTİBATA GECEBİLİR ACELEM YOK. ÖLÜCÜLER ARAMASIN RENGİ KUTUNUN USTUNDE SİLVER OLARAK GECİYOR

İşlemci Intel®Turbo Boost Teknolojisi 2.0 destekli 5. Nesil Intel® Core™ i7-5500U işlemci | Saat hızı : 2.40 / 3.00 Turbo GHz | 3. seviye önbellek : 4 MB
İşletim Sistemi Windows® 8.1 64 bit Türkçe-İngilizce (Windows 10 - ücretsiz yükseltme imkanı)
Sistem Hafızası 8 GB | Maksimum genişleme : 16 GB | Teknoloji : DDR3L RAM (1,600 MHz)
Sabit Disk 1 TB
Optik Sürücü Ultra ince DVD Super Multi sürücü : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-RAM Maksimum hız : Okuma: 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM/ Yazma: 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 10x US CD-RW, 8x DVD-R, 4x DVD-RW, 8x DVD+R, 4x DVD+RW, 3x DVD-RAM Tür : Ultra-Slim DVD Super Multi Çift Katmanlı Sürücü
Ekran 15.6" | LED geri aydınlatmalı Toshiba TruBrite® WXGA TFT Yüksek parlaklıkta ekran
Ekran Kartı AMD Radeon™ R7 M260 Grafik kartı (AMD Enduro™ Teknolojisi) / Bellek kapasitesi : 2GB Video RAM / Bellek türü : DDR3 Video RAM
Dahili Ekran Çözünürlüğü 1.366 x 768
Harici Ekran Çözünürlüğü Maksimum çözünürlük : 1.920 x 1.200 , Maksimum yenileme hızı : 85 Hz , Maksimum yenileme hızında titreşimsiz çözünürlük : 1280 x 1024
Arabirimler 1 × harici monitör , 1 × RJ-45 , 1 × harici mikrofon , 1 × kulaklık (stereo) , 1 × USB 2.0, 2 × USB 3.0 (Kapalı Konumda USB den Şarj özelliğini destekler) , 1 × Çoklu Kart Okuyucu , 1 × 1080p sinyal biçimini destekleyen HDMI çıkışı , 1 × dahili mikrofona sahip entegre 0,9 MP HD Web Kamerası (1280 x 720) (L50-B)
Genişleme 2 x memory yuvaları
Kablosuz İletişim Ağ Desteği : 802.11 ac+a/b/g/n, Bluetooth® 4.0
Kablolu İletişim Gigabit Ethernet LAN 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T
Dahili Ses Sistemi DTS® Sound™ ile geliştirilen, SKULLCANDY™ sertifikalı ONKYO Stereo hoparlörler
Klavye 102 tuş, Windows tuşları. İlave özellikler : Standart sayısal tuş takımı
İşaret Aygıtı Çoklu Dokunmatik Kontrole Sahip Touch Pad
Batarya Teknoloji : Lithium-ion, Maksimum ömür :En fazla 6s15dk (Mobile Mark™ 2012)
Güç Kaynağı Türü Dünya genelinde kullanım için otomatik algılamalı AC adaptör (100/240 V)
Fiziksel Boyutlar Ağırlık : 2,20 kg | G x U x Y: 380.0 x 259.9 x 23.5 mm
Garanti 2 Yıl Garanti
Ürünle Gelen Aksesuar AC adaptör
Kurulu Yazılımlar CyberLink MediaStory (bazı modellerde), CyberLink PowerDVD (bazı modellerde) , DTS® Sound , Evernote® , McAfee LiveSafe™ - Protects ALL your devices (complimentary 30 day subscription) , Microsoft® Office - 1 month trial for new Microsoft Office 365 customers , TOSHIBA Eco Utility™ , TOSHIBA Görüntü Yardımcı Programı , TOSHIBA PC Health Monitor , TOSHIBA Sistem Ayarları , TOSHIBA İşlev Tuşu , sMedio TrueLink+ tarafından hazırlanan TOSHIBA Media Player (L50-B)
Güvenlik Özellikleri Kensington Kablo Kilidi yuvası, Kullanıcı parolası, Gözetmen parolası, İstek üzerine HDD parolası
Farklı Özellikler Artırılmış Intel® SpeedStep® Teknolojisi , ENERGY STAR 5.0 etiketli bilgisayar , HD Ses desteği , SM BIOS uyumlu, Resolution+ görüntü yükseltme teknolojisi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Harika bir tercih toshiba markasi ve degerinin cok cok altinda bir fiyat kacirma derim