yusuf demirci
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba yarın akşam telefon almayı düşünüyorum 2 3 aydır telefonsuzum bütcem 2. 2.5 arası benim için önemli olan şey kamerası sarjı ve dayanıklılığı ve telefonun bi sorunu olmaması bana ne önerirsiniz ?
Maalesef 6s'te batarya ömrünü düşürmeleri yoğun eleştiriye tabi tutulmalarına sebep oldu.S7 olabilir.Bataryayı işin içine katmamış olsaydınız 6s olabilirdi.Ama s7 bataryada ezer.
Düz serilerde çoğunlukla aynı şey,batarya gitmiyor.Benim aklımın almadığı nokta şu;Samsung 6s'le aynı büyüklükte kasaya (s7) 3000 Mah sığdırır,apple o kasaya anca 1750 Mah.Adı olmasa bu adamlar iyice düşüşe geçerler.Bir atak lazım.Maalesef 6s'te batarya ömrünü düşürmeleri yoğun eleştiriye tabi tutulmalarına sebep oldu.
O yönden haklısın ama Apple biraz daha gösterişli ve konfora hitap eden bir mimariye sahip ama gerçekten yapıyor ben tasarımsal açıdan mesela 7+'ı sevdim ama doğru düzgün özellik koymamışlar o yüzden genelde 6,6+,6s,6s+ öneriyorum.Düz serilerde çoğunlukla aynı şey,batarya gitmiyor.Benim aklımın almadığı nokta şu;Samsung 6s'le aynı büyüklükte kasaya (s7) 3000 Mah sığdırır,apple o kasaya anca 1750 Mah.Adı olmasa bu adamlar iyice düşüşe geçerler.Bir atak lazım.
Renk seçeneğinde değişiklik olması güzel ama yıllardır aynı tasarım.O yönden haklısın ama Apple biraz daha gösterişli ve konfora hitap eden bir mimariye sahip ama gerçekten yapıyor ben tasarımsal açıdan mesela 7+'ı sevdim ama doğru düzgün özellik koymamışlar o yüzden genelde 6,6+,6s,6s+ öneriyorum.
Aynen,konuyu dağıtmayalım.Renk seçeneğinde değişiklik olması güzel ama yıllardır aynı tasarım.
Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım.
Maalesef 6s'te batarya ömrünü düşürmeleri yoğun eleştiriye tabi tutulmalarına sebep oldu.
S7Arkadaşlar merhaba yarın akşam telefon almayı düşünüyorum 2 3 aydır telefonsuzum bütcem 2. 2.5 arası benim için önemli olan şey kamerası sarjı ve dayanıklılığı ve telefonun bi sorunu olmaması bana ne önerirsiniz ?
6s normal modda 6-7 saat kullanım ve 23-26 saat bekleme sunuyor. Tasarruf modunda ve idareli kullanırsanız 40-50 saat bekleme 5-6 saat kullanım. İsteyenlere resim atabilirim. Burda Apple 720p ekranlar kullanıyor. Muhtemelen yazılım, donanım kalitesiyle de arayı kapatıyor. Ben açıkcası şüpheliydim almadan. Fakat pil performansı beni şaşırttı.Yok canım![]()
Yukarda söylediklerim kullandığınız programlara göre değişir. Oyun haricinde ise artar.6s normal modda 6-7 saat kullanım ve 23-26 saat bekleme sunuyor. Tasarruf modunda ve idareli kullanırsanız 40-50 saat bekleme 5-6 saat kullanım. İsteyenlere resim atabilirim. Burda Apple 720p ekranlar kullanıyor. Muhtemelen yazılım, donanım kalitesiyle de arayı kapatıyor. Ben açıkcası şüpheliydim almadan. Fakat pil performansı beni şaşırttı.
Yukarda söylediklerim kullandığınız programlara göre değişir. Oyun haricinde6s normal modda 6-7 saat kullanım ve 23-26 saat bekleme sunuyor. Tasarruf modunda ve idareli kullanırsanız 40-50 saat bekleme 5-6 saat kullanım. İsteyenlere resim atabilirim. Burda Apple 720p ekranlar kullanıyor. Muhtemelen yazılım, donanım kalitesiyle de arayı kapatıyor. Ben açıkcası şüpheliydim almadan. Fakat pil performansı beni şaşırttı.
hocam arkadaşın dediğine katılıyorum. 2000-2500 baktığınıza göre sizde para varXperia Xz ithalatçı çok iyi bnce