Mustafa_Sönmez
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Allahın izniyle alıcam heralde öneri verebilirmisiniz?
İnş
ekran kartım rx580 8gb
İnş
ekran kartım rx580 8gb
Son düzenleme:
1080P mi?Allahın izniyle alıcam heralde öneri verebilirmisiniz?
İnş
vatan yada itopya dan olursa mağazası olan yerlerden yada bilindik
İnş
27 inc olabilirAllahın izniyle alıcam heralde öneri verebilirmisiniz?
İnş
ekran kartım rx580 8gb
Aynı ürün itopyadada varAOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ciddiyim demeyin lütfen. Satıcı Hepsiburada. Yani Hepsiburadanın içindeki farklı bir marka değil.vatan yada itopya dan olursa mağazası olan yerlerden yada bilindik
İtopya sevdanız nereden geliyor. Şubeden almayacaksan kargoda sıkıntı yaşayabilirsin. Ben sana 2k monitör önerdim fiyatı ve kalitesi iyi diye ama ekran kartın 2k da oynatamaz büyük ihtimal, ama yine de 500 TL daha koyulup 2k 144hz alınabiliyorsa ben onu tavsiye ederim.Aynı ürün itopyadada var
Bu fiyata bu varken alınmaz bence.
Arkadaş itopya dan istediği için itopyada da var dedimCiddiyim demeyin lütfen. Satıcı Hepsiburada. Yani Hepsiburadanın içindeki farklı bir marka değil.
Ekli dosyayı görüntüle 127792
Mesaj otomatik birleştirildi:
İtopya sevdanız nereden geliyor. Şubeden almayacaksan kargoda sıkıntı yaşayabilirsin. Ben sana 2k monitör önerdim fiyatı ve kalitesi iyi diye ama ekran kartın 2k da oynatamaz büyük ihtimal, ama yine de 500 TL daha koyulup 2k 144hz alınabiliyorsa ben onu tavsiye ederim.
İnş
ekran kartım rx580 8gb
27" 1080p için büyük olabilir.
Ekran tamamen kişisel tercihtir. Ben daha küçük ekranda çalışamıyorum. Ben alacak olsam acer predator benim için iyi bir tercih olurdu bu fiyat bandında. Ben önerimi yaparım adam kendine uyup uymadığına karar verir.27" 1080p için büyük olabilir.
https://www.hepsiburada.com/monster...FqB_j-wXibxYv-Dm-sw9cGUYifvjPuNxoCSDwQAvD_BwE tam vir F/P monitörü. Ekran kartıda 200 FPS üstü verir CS Valorant gibi oyunlarda.Allahın izniyle alıcam heralde öneri verebilirmisiniz?
İnş
ekran kartım rx580 8gb
Çok güzele benziyor param olsa da alsam diyeceğim ama bilgisayar daha 60+ vermiyorhttps://www.hepsiburada.com/monster...FqB_j-wXibxYv-Dm-sw9cGUYifvjPuNxoCSDwQAvD_BwE tam vir F/P monitörü. Ekran kartıda 200 FPS üstü verir CS Valorant gibi oyunlarda.