200 sayfa paragraf sorusu

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
Bir günde 200 sayfa paragraf sorusu çözmem gerekiyor ve yazılar karınca duası gibi.Öğretmen durdu durdu sınava birkaç gün kala 200 sayfa ödev attı.Ve bunu birgünde bitirip bana atın dedi.Şu ana kadar hiçbirşey atmamıştı hepsini biriktirip bir günde attı.Ne yapıcağım hakkında hiçbir fikrim yok.Bahane uydurmama yardım eder misiniz ?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Bir günde 200 sayfa paragraf sorusu çözmem gerekiyor ve yazılar karınca duası gibi.Öğretmen durdu durdu sınava birkaç gün kala 200 sayfa ödev attı.Ve bunu birgünde bitirip bana atın dedi.Şu ana kadar hiçbirşey atmamıştı hepsini biriktirip bir günde attı.Ne yapıcağım hakkında hiçbir fikrim yok.Bahane uydurmama yardım eder misiniz ?
Hmm. Biraz zorlasan 100 tanesini çözersin. Sonra da ailemle dışarı çıkmamız gerekti bana kıyafet alışverişi yaptık dersin.
Ama benim düşüncem yapmandan yana.

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Sınava çalışıyordum dersen olabilir belki. (Biraz klişe) ?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Birkaç gün kala attığına emin misin? Öğretmen çözemeyeceğiniz ödevi vermez çünkü. Verdiyse de çözebildiğini çöz öğretmene neden çözemediğini izah edersin.

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
Sınava çalışıyordum dersen olabilir belki. (Biraz klişe) ?
Zaten hoca sınav için attı bu bir denemeymiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hmm. Biraz zorlasan 100 tanesini çözersin. Sonra da ailemle dışarı çıkmamız gerekti bana kıyafet alışverişi yaptık dersin.
Ama benim düşüncem yapmandan yana.
1 gün içinde karınca duası kadar yazıya sahip paragraf sorularını yapmam imkansız.Öncelikle Fen Bilimleri dersi için Sindirim sistemi maketi yapmam lazım ve biz daha hareket sistemindeyiz.Matematik dersi için Asal sayıları ezberlemem lazım (Bu kolay kabul ediyorum) ve bunların yanında en nefret ettiğim uygarlıkların tarihini ezberlemek ve tarihten nefret ederim çünkü tarihleri hep karıştırırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birkaç gün kala attığına emin misin? Öğretmen çözemeyeceğiniz ödevi vermez çünkü. Verdiyse de çözebildiğini çöz öğretmene neden çözemediğini izah edersin.
Evet eminim.Doğru düzgün ders işleyemiyoruz zaten.Ya elektrikleri kesiliyor hocanın ya da Bilgisayarı bozuluyor.Windows XP kullanan hocam var.Yani bozmak zor olmasa gerek.Yani şu anda bi tek EBA TV var sınav için bi de 200 sayfa.Aynı gün bi de matematik sınavı var.Kesin bittim.4.sınıf ta ilk dönem ortalamam 98.3 di 2.dönem 97.8 di.Ve bunun eve gelen 50 GB internet olduğunu düşündüler.Ama bu benim suçumdu değildi.Hoca sınavı iptal edip aynı gün bize işlemediğim konulardan sınav yapmıştı türkçeden ve ben 85 almıştım.Yani ben buna birşye yapamazdım.Türkçe dışında tüm derslerimin notunu yükselttim 3 4 puan zaten.İnşallah bu sınavda aynısını yaşamamda bu muameleden kurtulurum.

Son düzenleme: