20 milyon Euro gelsin Burak gitsin!

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=2]Galatasaray Kulübü taraftarları arasında yapılan ankette ilginç bir sonuç ortaya çıktı.[/h]
19824748.jpg

CİMBOM’un tribünleri, Burak Yılmaz’ı istemiyor! Şaşırtıcı anket sonuçları, webaslan.com internet sitesine ait... Öyle ki, ‘Burak, 20 milyon Euro ve üzeri teklif gelirse satılsın mı?’ konulu ankete toplamda 18 bin 266 kişi katıldı ve taraftarların yüzde 66.3’ü oyunu, ‘Evet, satılsın’ şeklinde kullandı. Yüzde 33.7’lik kısım ise ‘Hayır satılmasın’ cevabını verdi.

Hürriyet

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aslolan Galatasaray'dır..

isimler gelir geçer...

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bu nasıl bir haberciliktir.tribünler burakı istemiyormuş!! her maç gol atan adamı istemeyen tribün olurmu? sadece değeri yükseldiği için satılabilir diye düşünülüyor.mantıklı olanda budur.hürriyetin habercilikle alakası yok laf olsun torba dolsun

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ben o anketlere hiç inanmıyorum kimin tıkladığı belli değil verenlerde fener trabzon bjk taraftarıdır zaten :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Var anket ben görmüştüm ama siteyi hatırlamıyorum, Burak satılması lazım elinzde patlıcak diyorum kimse inanmıyor:)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Veren olursa tabiki de satılsın. Sonradan elano gibi 3 milyon euro için elimizde patlamasın ama burak elimizde patlayacak oyuncu değil.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Öyle bir anket var mı sence? :)

yok ki

Zaten burak destekleyen ve tribüne cağıran taraftarlar nasıl ister burak gitmesini komik olaylar bunlar yandaş medya işleri

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Var anket ben görmüştüm ama siteyi hatırlamıyorum, Burak satılması lazım elinzde patlıcak diyorum kimse inanmıyor:)

Anket görmüşündür doğrudur ama anketi yapan sizdendir oy verende fenerlilerdir ilk başta sen vermişindir oyu :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
yok ki

Zaten burak destekleyen ve tribüne cağıran taraftarlar nasıl ister burak gitmesini komik olaylar bunlar yandaş medya işleri

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Anket görmüşündür doğrudur ama anketi yapan sizdendir oy verende fenerlilerdir ilk başta sen vermişindir oyu :)

Önce biraz düşünün konuşmadan direk saldırıya geçme Fb yada Bjk liyiz diye Gs şimdiye kadar 20milyon dan oyuncu sattımı Burak ın performansının seneye aynı olacagının garantisi verilebilirmi, satın transfer rekoru kırın diyoruz başka birşey demiyoruz.

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu dediğimi kimse unutmasın Guize mallorca'da gol kralı oldu Türkiyeye geldi gol kaçırma kralı oldu burakta yurtdışına çıktığı anda aynısı olur demedi demeyin.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
20 milyon euro etmez burak. Kimse vermez o parayı. Vereni bulursa 2 saniye düşünmesin satsınlar.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Musa sow 14 veriyorlar ruslar onuda satsınlar oda seneye bu kadar gol atarmı acaba ellinizde kalır oda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Verdiğin örneğe bak. Git sen bebeler liginde yap bu yorumu. Burada kimse yemez böyle lafları.

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
20 milyon euro muhteşem bir rakam.. bu rakam galatasaray tarihinin en üst satış rakamı olur..
artı bir oyuncu değerini buldumu satılmalı.. satmazsan elinde patlar..#