Öneri 20-30 Bin Tl Ye Araba Alabilir Miyim Sizce?

Bunedirkardes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ben 20 yaşındayım , araba almayı düşünüyorum bütçem 20_30 arası bu fiyatlara piyasada adam akıllı araba yok ,
Sizin önerebildiginiz araçlar varsa tavsiye verirseniz sevinirim bı de ehliyetim var ama şoförlüğüm yok ve alacağım ilk araba olacak
Acemiligimi nasıl atlatirim ve araba alırken nelere dikkat etmeliyiz? Konuyu full detaylı anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Dontachi

Asistan
Reaksiyon puanı
243
Merhabalar ben 20 yaşındayım , araba almayı düşünüyorum bütçem 20_30 arası bu fiyatlara piyasada adam akıllı araba yok ,
Sizin önerebildiginiz araçlar varsa tavsiye verirseniz sevinirim bı de ehliyetim var ama şoförlüğüm yok ve alacağım ilk araba olacak
Acemiligimi nasıl atlatirim ve araba alırken nelere dikkat etmeliyiz? Konuyu full detaylı anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Kendi babamın tecrübelerinden bahsetmek isterim. Şuan bu piyasada 20-30'a araba alamazsınız (illaki sorunu vardır) mesela 2019 Yılında Chevrolet Lacetti adlı marka (tanıdığımız arabasi ve 2.el olarak sattığı) 20.000 fiyatı var iken şimdiki günümüzün piyasasında fiyatı 50.000 TL'ye kadar çıkmıştır. Bu konuyu etrafinizda bilenlede konuşabilirsiniz ama benim tavsiyem şu korona bittiğinde veya birkaç ay-sene sonra piyasa fiyatları düştüğünde tekrar bakmanız veya bütçe arttırmanız olacaktır. Onun dışında araba alırken nereye yazsanız aynı şeyler çıkacaktır. Kilometresi, yıkık döküğü, motor arızası, boya kaplamasında hasar veya soyulma, iç detay olarak klima, tuşlar, fren ki 2.araba almadan önce oto ekspertizde tam kontrol yaptırabilirsiniz. Satan kişiye dikkat edin gerekirse yanınızda anlayan biri ile test sürüsüne çıkın gibi.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Bu aracı almanızı tavsiye ederim.