Mühendislik okuyorum diyor Macbook öneriyorsunuz ciddi misiniz? Macbook ile Endüstri Mühendisliği bile okumak zulüm haline gelirken Mekatronik mühendisi için önerme amacınızı çok merak ettim.2. el MacBook
oyun dışında en iyisi macbookMühendislik okuyorum diyor Macbook öneriyorsunuz ciddi misiniz? Macbook ile Endüstri Mühendisliği bile okumak zulüm haline gelirken Mekatronik mühendisi için önerme amacınızı çok merak ettim.
![]()
HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5-7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5-7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1www.n11.com
Merhaba Monster veya Asus Rog tercih edebilirsin özellikle oyun oynamayı seviyorsan oyun odaklı bilgisayarlardırMerhaba mekatronik mühendisiyim. AutoCAD tarzi gibi uygulamalar ve oyun için laptop önerisine ihtiyacım var. Hangi özelliklere, markalara dikkat etmeliyim ve sizce vergi indirimini beklemeli miyim
Mühendislik Fakültesine hiç girmediniz galiba çünkü boş ve yanlış yorum yapıyorsunuz. Mühendislikte Macbook iş görmez. Solidworks yok, Autocad versiyonu klasik versiyondan çok farklı alışması ve kullanması çok zor. Bilmediğiniz konularla insanları yanıtlmayın.oyun dışında en iyisi macbook
Acerların nitro serisi veya predator serisi işinizi görebilir yanlız bu laptopların tek sorunu biraz ısınıyorlar onuda bir laptop coolerla çözebilirsinizMerhaba mekatronik mühendisiyim. AutoCAD tarzi gibi uygulamalar ve oyun için laptop önerisine ihtiyacım var. Hangi özelliklere, markalara dikkat etmeliyim ve sizce vergi indirimini beklemeli miyim?
bilgisayar mühendisliği mezunuyumMühendislik Fakültesine hiç girmediniz galiba çünkü boş ve yanlış yorum yapıyorsunuz. Mühendislikte Macbook iş görmez. Solidworks yok, Autocad versiyonu klasik versiyondan çok farklı alışması ve kullanması çok zor. Bilmediğiniz konularla insanları yanıtlmayın.
Mühendisliği Visual Studiodan ibaret sanıyorsun ama nasıl olacak o iş?bilgisayar mühendisliği mezunuyum
rica ediyorum bi şey bilmiş gibi konuşma mevzu işletim sistemi ise mac'e de windows kurabilir , bilip bilmeden şu günde saçma sapan yorum yapma git başka yer de yapMühendisliği Visual Studiodan ibaret sanıyorsun ama nasıl olacak o iş?
Macbook Pro kullanıcısı ve mühendislik öğrencisiyim, asla bu fakültede işe yaramaz diyorum bilmiş gibi konuşmuyorum senin bilgisizliğini söylüyorum. Adam çizim yapacağım demiş Macbook al diyorsun. Çizim yapan hangi mühendisi Macbook kullanırken gördün? Bilgisayar Mühendisleri IDE açıp kodunu yazar en fazla Matlab kullanır. Çizim programları hakkında bilgin yoksa konuyu bırakıp gidebilirsin daha da bilgisizce yorumlar yapmak yerine.rica ediyorum bi şey bilmiş gibi konuşma mevzu işletim sistemi ise mac'e de windows kurabilir , bilip bilmeden şu günde saçma sapan yorum yapma git başka yer de yap
cehalet ne güzel şey her şeyi bildiğini sanıyorsun diye bi söz okumuştum güzel sözdü.Macbook Pro kullanıcısı ve mühendislik öğrencisiyim, asla bu fakültede işe yaramaz diyorum bilmiş gibi konuşmuyorum senin bilgisizliğini söylüyorum. Adam çizim yapacağım demiş Macbook al diyorsun. Çizim yapan hangi mühendisi Macbook kullanırken gördün? Bilgisayar Mühendisleri IDE açıp kodunu yazar en fazla Matlab kullanır. Çizim programları hakkında bilgin yoksa konuyu bırakıp gidebilirsin daha da bilgisizce yorumlar yapmak yerine.
Evet kendiniz için mükemmel bir sözcehalet ne güzel şey her şeyi bildiğini sanıyorsun diye bi söz okumuştum güzel sözdü.
hp victus serisi de çok karşıma çıkıyor bu serilerde kalite olarak sıralasak hangisini önerirsinizAcerların nitro serisi veya predator serisi işinizi görebilir yanlız bu laptopların tek sorunu biraz ısınıyorlar onuda bir laptop coolerla çözebilirsiniz