teşşekürler dediginiz gibi acayip pahalı bir fiyat farkı yakın zamanda işlemci yukseltmeyi dusunmuyorum 7700XT mantıklı olan birde acaba kac Watt psu ile calişir bilginiz varmi acaba birde hangi işlemciyi alirsam dengelenmiş olur 7800XT ile
5800X veya 5700x3D dengeler 7800XT'yi. 600W kaliteli bir PSU bile yeter. Gelecege donuk olsun dersen 750W alabilirsin PSU istiyorsan onu da onerebilirim ortalama bir butce belirtirsen.
Dostum lütfen, lütfen bilmeden sallama.AMD’nin uptade getirmesini beklemekten iyidir![]()
Ben şuan kullandigim sistemi ince hesaptan hazir olarak aldim içinde 500W psu var o zaman yetmez sizin 3500 TL’ye kadar önerebileceginiz psu varsa sevinirim dediğiniz gibi ileriye dönük olsun.7700XT için5800X veya 5700x3D dengeler 7800XT'yi. 600W kaliteli bir PSU bile yeter. Gelecege donuk olsun dersen 750W alabilirsin PSU istiyorsan onu da onerebilirim ortalama bir butce belirtirsen.
Sizin dediğiniz bir tık sallama olmuş. 4060Ti Nvidianın para tuzağından başka birşey değil.16GB kullanamayacak karta 16GB konulmuş. Amdnin şuan pek bir sorunu bulunmuyor. 7700XT gözü kapalı 4060Ti'a tercih edilebilir.AMD’nin uptade getirmesini beklemekten iyidir![]()
Ben şuan kullandigim sistemi ince hesaptan hazir olarak aldim içinde 500W psu var o zaman yetmez sizin 3500 TL’ye kadar önerebileceginiz psu varsa sevinirim dediğiniz gibi ileriye dönük olsun.7700XT için
ATX 3.0 nedir tam olarak birde bu site guvenilirmidir hiç alişveriş yapmadimda yardimin için tekrar teşekürlerIleride ATX 3.0 kullanan bir ekran kartin olursa onla da kullanabilirsin.
![]()
High Power Element Revo ATX 3.1 850W 80+ Bronze PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-N2850BR-H12S) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Bronze Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-N2850BR-H12S High Power Hakkında Dünyanın...www.teknobiyotik.com
Size konu dışı yorum yaptırdığıma göre sallayan ben değilim sizsiniz.Dostum lütfen, lütfen bilmeden sallama.
Ben yaşadığım soruna bakarım onuda söyledim.Hani söylem mi ? Yoksa eylem mi ? Ben pişmanlığımı anlattım sallamadım ve yaşadığımı yazdım.Sizin dediğiniz bir tık sallama olmuş. 4060Ti Nvidianın para tuzağından başka birşey değil.16GB kullanamayacak karta 16GB konulmuş. Amdnin şuan pek bir sorunu bulunmuyor. 7700XT gözü kapalı 4060Ti'a tercih edilebilir.
Konu dışı derken? Dostum şuana kadar yıllardır sadece AMD kullandım ve en ufak sorun yaşamadım, fikrimin de her zaman arkasında dururum, bu mu konu dışı?Size konu dışı yorum yaptırdığıma göre sallayan ben değilim sizsiniz.
Amdnin sorunları eskide kaldı hocam. Şuanki kartlarda sıkıntı yok.Size konu dışı yorum yaptırdığıma göre sallayan ben değilim sizsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben yaşadığım soruna bakarım onuda söyledim.Hani söylem mi ? Yoksa eylem mi ? Ben pişmanlığımı anlattım sallamadım ve yaşadığımı yazdım.
Site güvenilir, ATX 3.0 da RTX 4000 serisi ile hayatımıza giren 16 pinlik güç kablosunu temsil ediyor.ATX 3.0 nedir tam olarak birde bu site guvenilirmidir hiç alişveriş yapmadimda yardimin için tekrar teşekürler
ATX 3.0 nedir tam olarak birde bu site guvenilirmidir hiç alişveriş yapmadimda yardimin için tekrar teşekürler
Tamamdir teşekkürler çok sağolunSite güvenilir, ATX 3.0 da RTX 4000 serisi ile hayatımıza giren 16 pinlik güç kablosunu temsil ediyor.
Tamamdir yardiminiz için çok sağolun kisa zamanda sipariş vereceğimATX 3.0 NVIDIA tarafini ilgilendiriyor. Ileride NVIDIA kart alirsaniz kullanacaginiz gelecege donuk bir teknoloji. Muhtemelen bir noktada AMD'de gececektir. Site guvenilirdir.
Niye herkes dislike atmış bana hayırdır kardes
Bende amd var hala is goruyor abi önerin varsa ben de alayımO kartlar eskidi sayilir muhtelemen ondan.
Bende amd var hala is goruyor abi önerin varsa ben de alayım
Okur abi açarım bi araElindeki sistem, ihtiyac ve butcene gore degisir o. Yeni bir konu ac orada yardimci olalim en iyisi.
Hocam, iftira atmak gerçekten hoş bir davranış değil. Buradaki herkes sadece arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışıyor. Kimsenin amacı bir başkasını kandırmak ya da fazla para ödetmek değil; sadece kendi fikirlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz.Konu dışı derken? Dostum şuana kadar yıllardır sadece AMD kullandım ve en ufak sorun yaşamadım, fikrimin de her zaman arkasında dururum, bu mu konu dışı?
İftira mı attım anlamadım? Çok kırılgan birine benziyorsunuz hocam, amacım "saldırgan" cevap vermek değildi fikrimi savundum sadece.Hocam, iftira atmak gerçekten hoş bir davranış değil.
İftira mı attım anlamadım? Çok kırılgan birine benziyorsunuz hocam, amacım "saldırgan" cevap vermek değildi fikrimi savundum sadece.