Soru 20.000 TL'lik ekran kartı önerisi

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,567
teşşekürler dediginiz gibi acayip pahalı bir fiyat farkı yakın zamanda işlemci yukseltmeyi dusunmuyorum 7700XT mantıklı olan birde acaba kac Watt psu ile calişir bilginiz varmi acaba birde hangi işlemciyi alirsam dengelenmiş olur 7800XT ile

5800X veya 5700x3D dengeler 7800XT'yi. 600W kaliteli bir PSU bile yeter. Gelecege donuk olsun dersen 750W alabilirsin PSU istiyorsan onu da onerebilirim ortalama bir butce belirtirsen.

Arda85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
5800X veya 5700x3D dengeler 7800XT'yi. 600W kaliteli bir PSU bile yeter. Gelecege donuk olsun dersen 750W alabilirsin PSU istiyorsan onu da onerebilirim ortalama bir butce belirtirsen.
Ben şuan kullandigim sistemi ince hesaptan hazir olarak aldim içinde 500W psu var o zaman yetmez sizin 3500 TL’ye kadar önerebileceginiz psu varsa sevinirim dediğiniz gibi ileriye dönük olsun.7700XT için

Son düzenleme:

XPlasma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
AMD’nin uptade getirmesini beklemekten iyidir 😀
Sizin dediğiniz bir tık sallama olmuş. 4060Ti Nvidianın para tuzağından başka birşey değil.16GB kullanamayacak karta 16GB konulmuş. Amdnin şuan pek bir sorunu bulunmuyor. 7700XT gözü kapalı 4060Ti'a tercih edilebilir.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,567
Ben şuan kullandigim sistemi ince hesaptan hazir olarak aldim içinde 500W psu var o zaman yetmez sizin 3500 TL’ye kadar önerebileceginiz psu varsa sevinirim dediğiniz gibi ileriye dönük olsun.7700XT için

Ileride ATX 3.0 kullanan bir ekran kartin olursa onla da kullanabilirsin.

Arda85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ileride ATX 3.0 kullanan bir ekran kartin olursa onla da kullanabilirsin.

ATX 3.0 nedir tam olarak birde bu site guvenilirmidir hiç alişveriş yapmadimda yardimin için tekrar teşekürler

Son düzenleme:

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
899
Dostum lütfen, lütfen bilmeden sallama.
Size konu dışı yorum yaptırdığıma göre sallayan ben değilim sizsiniz.☺️
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin dediğiniz bir tık sallama olmuş. 4060Ti Nvidianın para tuzağından başka birşey değil.16GB kullanamayacak karta 16GB konulmuş. Amdnin şuan pek bir sorunu bulunmuyor. 7700XT gözü kapalı 4060Ti'a tercih edilebilir.
Ben yaşadığım soruna bakarım onuda söyledim.Hani söylem mi ? Yoksa eylem mi ? Ben pişmanlığımı anlattım sallamadım ve yaşadığımı yazdım.

XPlasma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Size konu dışı yorum yaptırdığıma göre sallayan ben değilim sizsiniz.☺️

Ben yaşadığım soruna bakarım onuda söyledim.Hani söylem mi ? Yoksa eylem mi ? Ben pişmanlığımı anlattım sallamadım ve yaşadığımı yazdım.
Amdnin sorunları eskide kaldı hocam. Şuanki kartlarda sıkıntı yok.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,567
ATX 3.0 nedir tam olarak birde bu site guvenilirmidir hiç alişveriş yapmadimda yardimin için tekrar teşekürler

ATX 3.0 NVIDIA tarafini ilgilendiriyor. Ileride NVIDIA kart alirsaniz kullanacaginiz gelecege donuk bir teknoloji. Muhtemelen bir noktada AMD'de gececektir. Site guvenilirdir.

Arda85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Site güvenilir, ATX 3.0 da RTX 4000 serisi ile hayatımıza giren 16 pinlik güç kablosunu temsil ediyor.
Tamamdir teşekkürler çok sağolun

ATX 3.0 NVIDIA tarafini ilgilendiriyor. Ileride NVIDIA kart alirsaniz kullanacaginiz gelecege donuk bir teknoloji. Muhtemelen bir noktada AMD'de gececektir. Site guvenilirdir.
Tamamdir yardiminiz için çok sağolun kisa zamanda sipariş vereceğim

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
Konu dışı derken? Dostum şuana kadar yıllardır sadece AMD kullandım ve en ufak sorun yaşamadım, fikrimin de her zaman arkasında dururum, bu mu konu dışı?
Hocam, iftira atmak gerçekten hoş bir davranış değil. Buradaki herkes sadece arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışıyor. Kimsenin amacı bir başkasını kandırmak ya da fazla para ödetmek değil; sadece kendi fikirlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz.

Eğer farklı bir düşünceniz varsa, örneğin "Ben aktif olarak kullanıyorum, sorun düzeltildi" şeklinde nazikçe belirtmeniz yeterli olur. Bu kadar sert ve saldırgan bir üsluba gerçekten gerek yok.

(konu dışı oldu kusura bakmayın)

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
İftira mı attım anlamadım? Çok kırılgan birine benziyorsunuz hocam, amacım "saldırgan" cevap vermek değildi fikrimi savundum sadece.

evet kırılgan bir insanım

Dostum lütfen, lütfen bilmeden sallama.

mesajı yalan söylüyorsun demek değilmidir.

fikrinizi savunuyorsanız bben size uzun uzun yaşadığım sıkıntıları anlattım ona cevap verseydiniz daha iyiydi arkanızdabirinin bulunmasını beklemeyin şahsen.

(çok uzatmayalım daha fazla konuyu sabote etmeyelim)