2 Yıllık Tercih

fiko16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Günaydin Sdn ailem bügün lys sonuclari aciklandi bende baktim ama boşa bakmişim baraji bile geçememişim ondan meslek lisesi web tasarim mezunuyum arkadaşlar okul puanim yeterince iyi okulda performansim süper :D şimdi sizden istediğim 2 yillik okuyabilceğim ünvler hangileri ve meslek seçiminde hangi bölüme gitmeliyim forumda gidenler ünv okuyanlar vardir kesin işte bu meslekte iyi iş var kolay bulursun bunu oku 2 yillik fln işte şu ilin ünv çok iyidir 2 yillik okunabilir vs 2 yillik okuyup 4 yilliğa cevirmek istiyorum ztn ondan yardimci olursaniz sevinirim ailem

fiko16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
koca forumda unv giden yok :)

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Günaydin Sdn ailem bügün lys sonuclari aciklandi bende baktim ama boşa bakmişim baraji bile geçememişim ondan meslek lisesi web tasarim mezunuyum arkadaşlar okul puanim yeterince iyi okulda performansim süper :D şimdi sizden istediğim 2 yillik okuyabilceğim ünvler hangileri ve meslek seçiminde hangi bölüme gitmeliyim forumda gidenler ünv okuyanlar vardir kesin işte bu meslekte iyi iş var kolay bulursun bunu oku 2 yillik fln işte şu ilin ünv çok iyidir 2 yillik okunabilir vs 2 yillik okuyup 4 yilliğa cevirmek istiyorum ztn ondan yardimci olursaniz sevinirim ailem

kendini bölümünü seçmezsen 2 yıllıkta puanın düşüyor diye biliyorum en azından bizim zamanımızda öyle idi.

Ha birde 4'e tamamlayacağım demişsin ama lys'de barajı geçememişsen DGS'ye hiç girme bile derim orada hem sorular güzel hem zaman kısıtlı hemde her okula 2-3 kişi alıyorlar, ama açıktan 2 yıl daha okuyup tamamlıyaacğım dersen o olur.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Valla ben İstanbul Aydın Üniversitesinde 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum arkadaşım. Çalışıyor olduğum bu üniversiteyi seçtim. Uzaktan eğitim ile okuyorum. İlk senem bitti. Bundan sonra tekrar sınava girip yine uzaktan eğitim ile 4 yıllık bilgisayar mühendisliğine girmeye çalışmayı planlıyorum. İyi iş var gibi birşey söylemek bu memlekette mümkün değil. Bu bölümlerden mezun olup inanılmaz iyi yerlere gelmiş olan insan da çok.. Bir halt olamamışı da çok..

fiko16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
anladim yorumlariniz için cok tşkler saolun :)

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
salla gitsin dostum kısa yoldan para kazanmaya basla çalıstıgım ısyerınde üniversite mezunları kazanlara hammadde boşaltıyor...ılkokul mezunları ıse kısım sorumlusu olmus altında elemanlar calısıyor....var sen dusun ...
koca forumda unv giden yok :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
2 yıllık olarak gireceğin tek yer polislik olsun. Onun dışında belki programcılık olabilir. :)

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
2 yıllık olarak gireceğin tek yer polislik olsun. Onun dışında belki programcılık olabilir. :)

Aynen polislik çok iyi ama eğitimleri çok ağır eğer ben katlanırım diyorsan çok baba meslek çevik kuvvet olarak başlıyorsun zaten 2.500TL maaş ile :)

Programcılık okursan ilk 2-3 yıl sürünmen lazım sonra düzgün para kazanmaya başlıyorsun :)

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Valla ben İstanbul Aydın Üniversitesinde 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum arkadaşım. Çalışıyor olduğum bu üniversiteyi seçtim. Uzaktan eğitim ile okuyorum. İlk senem bitti. Bundan sonra tekrar sınava girip yine uzaktan eğitim ile 4 yıllık bilgisayar mühendisliğine girmeye çalışmayı planlıyorum. İyi iş var gibi birşey söylemek bu memlekette mümkün değil. Bu bölümlerden mezun olup inanılmaz iyi yerlere gelmiş olan insan da çok.. Bir halt olamamışı da çok..
Abicim okuldan memnunmusun? (gerçi uzaktan eğitim görüyomuşsun ama az çok biliyorsundur heralde :S)

fiko16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ünv olarak hangi ünv daha kaliteli bunun hakkinda bilgisi olan varmi peki arkadaşlar

2 yillik olarak polisliğe girme hakkimiz nasil oluyor onu anlamadim lys puani istemiyormu

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Abicim okuldan memnunmusun? (gerçi uzaktan eğitim görüyomuşsun ama az çok biliyorsundur heralde :S)

Zaman zaman yaşanan teknik aksaklıklar vs dışında çok büyük bir arıza yaşamadık. Sınavdan sınava gidiyoruz okula. Gördüğüm kadarından az çok memnunum diyebilirim :)

canpaz01

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4 yıllığa tamamlıyacam diyosun eğer programladan çakıyorsan bilgisayar programcılığına git ordan dgs sınavı ile güzel 4 yıllıklara gidebiliyorsun ama kötü ise tekirdağ bilgi yönetimine beklerim :D :D ayrıca bilgi yönetiminide dgs ile 4 yıllığa tamamlayabiliyorsun :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
ünv olarak hangi ünv daha kaliteli bunun hakkinda bilgisi olan varmi peki arkadaşlar

2 yillik olarak polisliğe girme hakkimiz nasil oluyor onu anlamadim lys puani istemiyormu

Büyük şehirlerin üniversiteleri kaliteli.Ankara, İstanbul, İzmir gibi.

fiko16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4 yıllığa tamamlıyacam diyosun eğer programladan çakıyorsan bilgisayar programcılığına git ordan dgs sınavı ile güzel 4 yıllıklara gidebiliyorsun ama kötü ise tekirdağ bilgi yönetimine beklerim :D :D ayrıca bilgi yönetiminide dgs ile 4 yıllığa tamamlayabiliyorsun :D

az çok cakiyorum web tasarim konusunda baya bilgiliyim programciliğida düşünüyorum belli olmaz tekirdağada gelebilirim :)

Büyük şehirlerin üniversiteleri kaliteli.Ankara, İstanbul, İzmir gibi.[/QUOTE
Ankara istanbul izmir vs illerde oralarda okuyan arkadaşlarimiz varmi varsa düşüncelerini almak isterim

canpaz01

Asistan
Reaksiyon puanı
1
az çok cakiyorum web tasarim konusunda baya bilgiliyim programciliğida düşünüyorum belli olmaz tekirdağada gelebilirim :)

Büyük şehirlerin üniversiteleri kaliteli.Ankara, İstanbul, İzmir gibi.[/QUOTE
Ankara istanbul izmir vs illerde oralarda okuyan arkadaşlarimiz varmi varsa düşüncelerini almak isterim

programcılıkla web tasarımı karıştırma :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende veb programcılığı okuyorum lise 3. sınıftayım şimdiden üni. sınavlarına çalışmaya başladım 4 yıllığairmeyi düşünüyorum ama kazanamassan 2 yıllığa geçerim diye düşünmüştüm de 2 yıllıklae kalkıyor diye duydum kesin bi bilgisi olan var mı?

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
bende veb programcılığı okuyorum lise 3. sınıftayım şimdiden üni. sınavlarına çalışmaya başladım 4 yıllığairmeyi düşünüyorum ama kazanamassan 2 yıllığa geçerim diye düşünmüştüm de 2 yıllıklae kalkıyor diye duydum kesin bi bilgisi olan var mı?

Kardeşim sen 4 yıllığa girmeye çalış. Bende senle aynı bölümde okudum, üniversite de bölüm yok. Sadece 4 yıllık bilgisayar öğretmenliği var o da ygs'yle alıyor. 4 yıllık olarak benim bildiğim web tasarım gibi bölümler yok. Sen çalış 4 yıllık tuttur, gir.