2 yıllık bölümlere geçiş kaldırıldı mı ?

Erkankn27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben lise son sınıf acil tıp teknisyenliği bölümünde okuyorum üniversiteye dikey geçiş yapılabiliyor mu ? yardımcı olursanız sevinirim .

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Dikey geçiş sınavı devam ediyor hatta haftaya gireceğim ben. Hatta 2. Defa gireceğim haftaya.
Ama sorunu anlayamadım. Şimdi senin okuduğun x bölümünden xx bölümüne geçiş kalktı mı? Yoksa sormak istediğin dikey geçiş sınavı kalktı mı? Hangisi ?

Ali Aydın KILIÇ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sınavsız geçişten bahsediyorsun. Valla ben 2014 de sınavsız geçişle tıbbi dök. ve sekreterlik okudum şimdi DGS' ye gircem inş. lisans diploması da alırım :D ...Sınavsız Geçiş kalkacak dediler kaç senedir halen kalkmadı. Bence kalkmasın en azından meslek öğreniyoruz. Ama sana tavsiye yine de güvenme sınavsız geçişe. Sen çalış ygs-lys ;)
@Lazzz sen hangi bölümden mezunsun ? :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sınavsız geçişten bahsediyorsun. Valla ben 2014 de sınavsız geçişle tıbbi dök. ve sekreterlik okudum şimdi DGS' ye gircem inş. lisans diploması da alırım :D ...Sınavsız Geçiş kalkacak dediler kaç senedir halen kalkmadı. Bence kalkmasın en azından meslek öğreniyoruz. Ama sana tavsiye yine de güvenme sınavsız geçişe. Sen çalış ygs-lys ;)
@Lazzz sen hangi bölümden mezunsun ? :)
Hem işletme hem iktisat.