Yardım 2 tekerlekli Kaykay tekerlegim sürekli kırılıyor

Ghast youtber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba lar arkadaşlar kaykay binmeyi seviyorum iki tekerlekli ama sürekli silon tekerlekli kırılıp çatlıyor ben hangi teklek almalıyım profyonel tekerlekler çok pahalı 1000 liradan başlıyor uygun fiyatlı bir profesyonel silkon tekerlek önerirmisiniz bide silkon tekerlek profesyonel olunca daha mı yavaş kırılıyor bana yardım edebilirseniz sevinirim bu arada silkon profesyonel tekerlek uygun fiyat atarsanız ona güre bakıp beğenirsem alırım iyi günler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba lar arkadaşlar kaykay binmeyi seviyorum iki tekerlekli ama sürekli silon tekerlekli kırılıp çatlıyor ben hangi teklek almalıyım profyonel tekerlekler çok pahalı 1000 liradan başlıyor uygun fiyatlı bir profesyonel silkon tekerlek önerirmisiniz bide silkon tekerlek profesyonel olunca daha mı yavaş kırılıyor bana yardım edebilirseniz sevinirim bu arada silkon profesyonel tekerlek uygun fiyat atarsanız ona güre bakıp beğenirsem alırım iyi günler

Kaykay büyle birsey

Sanırsam Birtane tekerlek buldum fiyatı uygundu yorumları da gayet mükemel
Tek eksiği prfoynel olmaması ama güzel bir tekerege benziyor benim gibi almak isteyen varsa linki burda
Tekergin linki

Ekli dosyalar

• indir (5).jpeg
    indir (5).jpeg
    5.9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:

Ghast youtber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer daha iyi bir tekerlek arıyorsanız KSS Dış Mekan Asfalt Formülü 89A Sıralı Paten X4 Tekerlekler buna bakabilirsiniz