Rehber 2 Senelik Apple Kullanıcısı Samsunga Geçebilirmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Th.Knyl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Th.Knyl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar. Normalde apple kullanmaya devam etmeyi bende isterdim fakat alakasız vergiler yüzünden apple devam etme taraftarı değilim artık, normalde babamın yanında çalıştığım ve bi giderim olmadığı için 15pm almıştım ilerde eskidikce değiştirmeyi düşünüyordum fakat şuan alakasız fiyatları yüzünden artık düşünemiyorum ve zaten apple almışken düz serisi almam. 15pm yi geçen sene eylülde aldım ondan önce iphone 11pm kullanmıştım 1 sene, öncesinde android kullanıyordum ve artık Samsung a geçme fikrindeyim çünkü özellikleri ve kamerası hoşuma gidiyor s25 yada 26 çıkarsa almayı düşünüyorum peki 2 sene ios kullandıkdan sonra androide alışabilirmiyim? Teşekkürler

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,892
Alışırsın. Ben uzun yıllar boyu iPhone ve Galaxy telefonları aynı anda kullandım. Hâlâ da kullanıyorum. Aralarında kullanım açısından büyük farklar yok ama OneUI'da iOS kalitesini bekleme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıyeten 15 Pro Max eskimiş bir cihaz değil. Büyük bir eksiklik hissetmiyorsan değiştirmek israf olur.

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Emektar
Reaksiyon puanı
653
Geçer hocam. Ben yıllardır Samsung kullandım. Sonrasında ise fiyat performans olarak Xiaomi daha mantıklı gözüküyordu o tarafa geçtim. Android benzerliği tabiki olsa da arayüz ve sistemler biraz farklı çalışıyordu.

Bir süre Samsun Uİ kullandım ama sonrasında bundan kaçamayacağımı farkettiğim noktada geçtim.

Sonuç olarak memnunum insan herşeye alışıyor.