2 projeden hangisi?

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,313
Selam millet.

Aklımda 3 proje var. 2 tanesini yazacağım 1 tanesinin yapılacağı kesin diye başlığa 2 girdim.

1. proje, eski konsolların oyunlarının ana menülerini gösteren bir İngilizce oyun kanalı açmak istiyorum. Sizce ne kadarı riskli ve yapılmaya değer mi?
2. proje, NES konsolu için yapılmış homebrew oyunlarını oynatan bir İngilizce site açmak istiyorum. Sizce ne kadarı riskli ve yapılmaya değer mi?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,625
1. proje güzel lakin böyle bir kanal açtığında,izleyici kitlesi cihazı da görmek isteyebilir. Bu durumda cihazı ve mümkünse aksesuarlarını da bulman gerekebilir. Ek olarak retro konsol modifikasyon videoları da yapabilirsen iyi olabilir.

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,313
1. proje güzel lakin böyle bir kanal açtığında,izleyici kitlesi cihazı da görmek isteyebilir. Bu durumda cihazı ve mümkünse aksesuarlarını da bulman gerekebilir. Ek olarak retro konsol modifikasyon videoları da yapabilirsen iyi olabilir.
Bu açıdan düşünmemiştim, bu çok fazla para kaybettirir. Bu elendi.

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,313
Sanırım kararımı verdim. Oyun sitesini yapacağım ve zamanı gelince herkese açarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım kararımı verdim. Oyun sitesini yapacağım ve zamanı gelince herkese açarım.