2. Konsol Sorunu

soldier66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar. Kendi laptopumda pes 2013 oynamaktaydım uzun zamandır. 2 konsol takıp hatta 3 konsol bile taktığımızda sorunsuzca oynayabiliyorduk. Konsollar bozulduğunda gidip JWIN markalı konsol aldım. Almaz olaydım fiyatı uygun diye aldım. Bu konsol 2 tane ama tek Usb girişi vardı. Bu konsollaru attım çünkü R1 - R2 , L1 - L2 tuşlarının yeri değişikti. Arkadaşlarımla oynanmıyordu. Şimdi elimde 2 farklı konsol var ayrıca başka konsollar takılıncada bu sorun devam ediyor :( Sorun tam olarak şu : 1. konsolda doğal olarak R1 ile koşuyorum fakat 2. konsol takıldığı zaman , 2. konsolda koşma otomatikmen R2 oluyor L1 de L2 ile yer değiştiriyor. Settigs dosyasından ayarlıyorum bu sefer 1.konsol bozuluyor. Oyun içinde buton yapılandırmasından da yaptım yok yine değişen bir şey yok. Ne olduysa JWIN'den sonra oldu. Lütfen bu soruna yardım edin şimdiden çok teşekkür ederim ​

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sorun jwin degil jwin iyi bir marka ben bayadir kullaniyorum.yaptigin ayarlarda sıkıntı var google den arat nasil ayarlandigini halledersin

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Oyun içinde maç sırasında taraf seçimine girip 1. ayardan 2. ayara al, sorun kalmaz.

soldier66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun içinde maç sırasında taraf seçimine girip 1. ayardan 2. ayara al, sorun kalmaz.

hocam tam ayrıntılı söyler misiniz maç içinde hangi ayarı değiştireceğim çok sağolun ilginiz için.
OnurFk kardeşim sana da teşekkür ederim ilgin için fakat google'da bulamadım ondan buraya konu açtım. Sanırım az karşılaşılan bir hata

soldier66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
madem çok bilmişlik yapıyorsun buyur sen anlat ? Çözüm üretemiyorsan laf kalabalığı yapma birader. Bi sorun var yardım istiyorum , sana zorla yardım et diyen yok artisliğin lüzumu yok