2 kiloluk disk, şampiyonu hastanelik etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Atletizm Turnuvası’nda istenmeyen bir kaza yaşandı.

yargin.jpg

Turnuvada kros dalında 1. olan Rize Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencisi Ayşenur Uygur (15), atletizm sahasında yürürken başka bir öğrencinin yarışmada fırlattığı 2 kiloluk diskin başına çarpması sonucu ağır yaralandı. Alın kısmından yaralanan genç sporcunun kafatasında zedelenme meydana geldi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Hastanesi’nde iki saat süren başarılı bir ameliyat geçiren Uygur, arkadaşları tarafından ziyaretçi akınına uğradı. Bir süre daha hastanede gözetim altında tutulacak olan genç kız, yaşadığı şoku şu sözlerle anlattı: “Benim yarışmam sona ermişti. Pistin içerisinde arkadaşla yürüyorduk. Ne olduğunu anlamadan bir anda yere yığıldım.”

Uygur’un yakınları, olayın bir kaza olduğunu ancak pistte ambulans ve sağlık ekibi bulunmayışından şikâyetçi oldu. Rize Gençlik Hizmetleri Müdürü Mustafa Çelik ise çok üzüldüklerini, konuyu araştırdıklarını ve ihmal varsa gerekenin yapılacağını söyledi.

Zaman

[video=dailymotion;x1ll6e0]http://www.dailymotion.com/video/x1ll6e0_saka-degil-gercek-100-metreci-atletin-basina-2-kiloluk-disk-isabet-etti_sport[/video]

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Allah'tan bir şey olmamış...