2 in 1 laptop Dell mi lenova mi?

Osman.gazi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar öncelikle selamlar.
İs- eğitim için 2 in 1 laptop almayı düşünüyorum. Araştırmalarıma göre 2 marka model üzerinde yogunlastim. Dell 5310 2 in 1 ve lenova c740 2 in 1
Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?
Sağlamlık-uzun süre kullanilirlilik (kasa malzemesi lenova alimunyum, Dell karbon fiber. Karbon fiber nasıldır bilmiyorum) ve hizlilik tercihim. Oyun oynamam. Şimdiden çok teşekkür ediyorum

oguuz34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Lenovo kullanıcısı olarak söylüyorum, eğer sabit bir yerde kullanıcaksan önemi yok ama notebook alıyorsan tabikide önemli yaptığın işleme göre değişsede şarj çok hızlı bitiyor.

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Arkadaşlar öncelikle selamlar.
İs- eğitim için 2 in 1 laptop almayı düşünüyorum. Araştırmalarıma göre 2 marka model üzerinde yogunlastim. Dell 5310 2 in 1 ve lenova c740 2 in 1
Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?
Sağlamlık-uzun süre kullanilirlilik (kasa malzemesi lenova alimunyum, Dell karbon fiber. Karbon fiber nasıldır bilmiyorum) ve hizlilik tercihim. Oyun oynamam. Şimdiden çok teşekkür ediyorum

Bunları alma

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
cihazı alacağın siteye dikat et azaraksa gibi bi sitye güvenme isminde hayır yok bu arada lenovo der geçerim

Osman.gazi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Oyun oynamıyorum. İş ve eğitim amaçlı laptop bakıyorum. Tablet tarzı laptoplarin kalemi olduğu için benim için bir kolaylık olur diye düşünüyorum.