Stilex Jel
Asistan
Arkadaşlar beyaz iphone 5 aldım. Daha önce forumda açtığım konudaki önerileriniz beni buna yöneltti.
Önceliklede öneride bulunan her arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Yorumum ise;açtığım konuda oyun oynamayacağımı yazmıştım ama şimdi oyunlarda başımı kaldıramıyorum. Herhangi bir donma veya kötü bir şeyle karşılaşmadım. Kamerasından memnunum. Görüşme sırasında hiç problem yaşamadım. Gerçekten güzelmiş.
Sorularıma gelecek olursak; ios6ya alışmadan 7ye geçmeli miyim?
Bir arkadaşım rehberindeki kişilere semboller eklemişti gülücük bıyık vs. Ben nasıl ekleyebilirim?
Bide saturn'de telefonu incelerken telefonda bir buton vardı ekran görüntüsü almaya ana ekrana gitmeye ve siriyi açmaya yarayan o butonu ekranıma nasıl koyabilirim?
Şimdiden teşekkürler. Yardımlarınızı bekliyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bir soru daha şarj yüzdemi nasıl görünür hale getirebilirim ?
Önceliklede öneride bulunan her arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Yorumum ise;açtığım konuda oyun oynamayacağımı yazmıştım ama şimdi oyunlarda başımı kaldıramıyorum. Herhangi bir donma veya kötü bir şeyle karşılaşmadım. Kamerasından memnunum. Görüşme sırasında hiç problem yaşamadım. Gerçekten güzelmiş.
Sorularıma gelecek olursak; ios6ya alışmadan 7ye geçmeli miyim?
Bir arkadaşım rehberindeki kişilere semboller eklemişti gülücük bıyık vs. Ben nasıl ekleyebilirim?
Bide saturn'de telefonu incelerken telefonda bir buton vardı ekran görüntüsü almaya ana ekrana gitmeye ve siriyi açmaya yarayan o butonu ekranıma nasıl koyabilirim?
Şimdiden teşekkürler. Yardımlarınızı bekliyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bir soru daha şarj yüzdemi nasıl görünür hale getirebilirim ?