2 günlük ios kullanıcısının yorum ve soruları

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar beyaz iphone 5 aldım. Daha önce forumda açtığım konudaki önerileriniz beni buna yöneltti.
Önceliklede öneride bulunan her arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Yorumum ise;açtığım konuda oyun oynamayacağımı yazmıştım ama şimdi oyunlarda başımı kaldıramıyorum. Herhangi bir donma veya kötü bir şeyle karşılaşmadım. Kamerasından memnunum. Görüşme sırasında hiç problem yaşamadım. Gerçekten güzelmiş.
Sorularıma gelecek olursak; ios6ya alışmadan 7ye geçmeli miyim?
Bir arkadaşım rehberindeki kişilere semboller eklemişti gülücük bıyık vs. Ben nasıl ekleyebilirim?
Bide saturn'de telefonu incelerken telefonda bir buton vardı ekran görüntüsü almaya ana ekrana gitmeye ve siriyi açmaya yarayan o butonu ekranıma nasıl koyabilirim?
Şimdiden teşekkürler. Yardımlarınızı bekliyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir soru daha şarj yüzdemi nasıl görünür hale getirebilirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cok guzel bı tercıh yapmıssın tebrıkler ve hayırlı olsun...yenı yazılım cıkınca tabıkıde gec eskıye alısmadan tenısını kullanmıs olursun kı kendını kasmaya gerek yok ıphone sonucta cocuk bıle cok rahat kullanabılıyo bu cıhazı...yenısı cıkıncada gecersın cunku yenı yazılım yenı ozellıkler getırecek yenı gorsellık ve dıger seyler....ıkıncı sorun ıcın ıse emotıonArt ısımlı bı uygulama var istore da ucretsızdır o uygulama cesıtlı semboller koymanı saglıyor onu yukledıkten sonrada ayarlar-erısılebılırlık-klavye-klayve sec-emolojı yı secıyosun olup bıtıyo...ucuncu sorun ıcın ıse oda ayarlarda erısılebılırlık kısmında ayarlar-genel-erısılebılırlık-fzıksel motor-assıstıve touch dıyosun olup bıtıyo...dorduncu sorun ıcın ıse bısey dıyemıyorum sarj ıcın yanı;) yardımcı olabılmıssen ne mutlu:)

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
cok guzel bı tercıh yapmıssın tebrıkler ve hayırlı olsun...yenı yazılım cıkınca tabıkıde gec eskıye alısmadan tenısını kullanmıs olursun kı kendını kasmaya gerek yok ıphone sonucta cocuk bıle cok rahat kullanabılıyo bu cıhazı...yenısı cıkıncada gecersın cunku yenı yazılım yenı ozellıkler getırecek yenı gorsellık ve dıger seyler....ıkıncı sorun ıcın ıse emotıonArt ısımlı bı uygulama var istore da ucretsızdır o uygulama cesıtlı semboller koymanı saglıyor onu yukledıkten sonrada ayarlar-erısılebılırlık-klavye-klayve sec-emolojı yı secıyosun olup bıtıyo...ucuncu sorun ıcın ıse oda ayarlarda erısılebılırlık kısmında ayarlar-genel-erısılebılırlık-fzıksel motor-assıstıve touch dıyosun olup bıtıyo...dorduncu sorun ıcın ıse bısey dıyemıyorum sarj ıcın yanı;) yardımcı olabılmıssen ne mutlu:)
Teşekkürler emoji olayını yapamadım şarj olayınıda kendim hallettim butonda çok yaradı işime sağolun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonunuz hususunda farklı bıseye aklınız takılırsa yardımcı olabılırım ;)

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Pil yüzdesini görmek için ; Ayarlar > Genel > Kullanım > Pil Kullanımı bölümündeki Pil Yüzdesi'ni aktif hale getir.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar beyaz iphone 5 aldım. Daha önce forumda açtığım konudaki önerileriniz beni buna yöneltti.
Önceliklede öneride bulunan her arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Yorumum ise;açtığım konuda oyun oynamayacağımı yazmıştım ama şimdi oyunlarda başımı kaldıramıyorum. Herhangi bir donma veya kötü bir şeyle karşılaşmadım. Kamerasından memnunum. Görüşme sırasında hiç problem yaşamadım. Gerçekten güzelmiş.
Sorularıma gelecek olursak; ios6ya alışmadan 7ye geçmeli miyim?
Bir arkadaşım rehberindeki kişilere semboller eklemişti gülücük bıyık vs. Ben nasıl ekleyebilirim?
Bide saturn'de telefonu incelerken telefonda bir buton vardı ekran görüntüsü almaya ana ekrana gitmeye ve siriyi açmaya yarayan o butonu ekranıma nasıl koyabilirim?
Şimdiden teşekkürler. Yardımlarınızı bekliyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir soru daha şarj yüzdemi nasıl görünür hale getirebilirim ?

Öncelikle hayırlı olsun :)

Sana ilk önerim itunes'i çok fazla kullanmaman yönünde :) alternatif olarak i-tools öneriyorum ki çok daha basit ve işlevsel. google'den ulaşabilirsin o programa.
Yeni bir Ios kullanıcısısın tavsiyem ios 6 da kendini bir güzel eğit ardından beta sürümleri merak edersen dene :)
Sorularına gelecek olursak; O arkadaşının rehberindeki simge veya fotoğraflar tamamen jailbreak'ın tweek'inin eseridir. Yani senin şu anki cihazın 6.1.4se eğer bundan faydalanamazsın. Ama merak etme ios 7'de bu standar olarak geliyor.
İkinci sorun ise asistivetouch bu butonu ayarlar/genel/erişebilirlik bölümünde fiziksel ve motor kısmında bulabilirsin.
Şarj yüzdeni zaten halletmişsin :)
Tekrar hoşgeldin.