2 farklı telefonda aynı gmaili kullanma

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selamün aleyküm arkadaşlar.size bir sorum olacak.şimdi ben kendi gmailimle bir uygulama satın aldım.ve kuzenim benim gmaille giriş yapıp o uygulamayı o da kullanmak istiyor.ama ne zaman kendi telefonunda benim gmaille giriş yapsa alem bir birine değiyor.rehberler karışıyor.rehberdeki kişilerin isimleri değişiyor diğer kişilerle.ve ya bir kişinin numarası kopyalanıp çoğalıyor 15-20 tane oluyor.uzun lafın kısası biz nasıl hiçbir şey karışmadan aynı gmaili 2 telefonda kullana biliriz,yardımcı olursanız beni büyük bir dertten kurtarmış olursunuz.Saygılar :)

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
İstemediğiniz şeylerin senkronizasyonunu kapatabilirsiniz. Örneğin o mailin ayarlardan kişiler senkronizesini pasif yaparsanız çakışma yaşanmaz.

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Valla herşeyin senkrı kapattım yine fayda etmedi

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Valla herşeyin senkrı kapattım yine fayda etmedi
Kişiler uygulamasının ayarlarına giriniz, görüntülenecek kişiler kısmında yüksek ihtimalle tüm kişiler yazıyor olacaktır. Onu değiştirip kendi mailinizi seçerseniz sorun ortadan kalkacaktır.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Google Play'de aile kitaplığı diye bir şey var. Hiç denemedim ama satın aldığınız uygulamaları aile kitaplığında 5 Gmail hesabı ile paylaşabiliyormuşsunuz. Bazı uygulamalar aile kitaplığında kullanıma uygun olmayabilir.