Mobil veride berbat batarya performansı ve küçük ekran sorun değilse alınır.7000Tl bandi telefon gerekiyorrr
Hocam S22 seviyesinde kameraya sahip bir iPhone alalım derken de cebimiz deliniyor yani ne yapalımSE Almayın Aldırmayın. iPhone SE Kullanıp Samsung Geçip Sonra Apple Bir Halta Yaramıyor Diye Gelmeyin... O Telefonun Bataryasi Kimseye Yaramaz...
Cebimiz deliniyor ??Hocam S22 seviyesinde kameraya sahip bir iPhone alalım derken de cebimiz deliniyor yani ne yapalımHa işlemcisi iyi dersiniz anlarım ama hangi Allah'ın kulu bu telin hakkını veriyor ?
Sizinkide Cok Dogru Bir Bakis Acisi Kesinlikle Eleştiremem Fakat SE Ciddi Bir Pismanlik Omru Boyunca Android Kullanmis Adam Hayatimda İlk Defa iPhone'um Olsun Hevesiyle SE Aliyor Sonra Gectigi Yeni Kasa Telefondan 4.7 İnç Ekrani Olan Durmadan Bataryasi Biten Priz Kovaladiği Orta Tuşu Olan Kaba Bir Telefona Geçince Belirli Bir Süreden Sonra Bu Arkadaş Telefonu Değişip Android'e Geri Donuyor.Hocam S22 seviyesinde kameraya sahip bir iPhone alalım derken de cebimiz deliniyor yani ne yapalımHa işlemcisi iyi dersiniz anlarım ama hangi Allah'ın kulu bu telin hakkını veriyor ?
Hocam Se 2020 yi bende kullandım.Cihaz performans olarak güzelde batarya bana saç baş yoldurttu.Bataryaya çok takılmayan ben bataryayı takıntı haline getirdim.???Sizinkide Cok Dogru Bir Bakis Acisi Kesinlikle Eleştiremem Fakat SE Ciddi Bir Pismanlik Omru Boyunca Android Kullanmis Adam Hayatimda İlk Defa iPhone'um Olsun Hevesiyle SE Aliyor Sonra Gectigi Yeni Kasa Telefondan 4.7 İnç Ekrani Olan Durmadan Bataryasi Biten Priz Kovaladiği Orta Tuşu Olan Kaba Bir Telefona Geçince Belirli Bir Süreden Sonra Bu Arkadaş Telefonu Değişip Android'e Geri Donuyor.
Sonra Gelip Burda iPhone Gomuyor Berbat Bir Cihazdi Soyleydi Boyleydi Diye Yahu Sen Duzgun Bir Telefon Kullanmamışsın Neyini Gomuyorsun Diye Bende Cildiriyorum. Bakin iPhone X Bile Kullansaniz Deneyimsel Acidan SE'den Daha İyi Bir Sonuc Alirsiniz.
Şimdi Dusunuceksiniz Ki Yahu iPhone SE İşlemci Acisindan X'in Önünde Neden Böyle Diyor İyide Ben Performansi Karsilastirmiyorum Deneyimi Karsilastiriyorum. iPhone X,iPhone XR,iPhone XS,iPhone 11 Ne Derseniz Bu Cihazlar Gerek Pil Gerek Ekran-Kasa Oranı Gerek Ekran Buyuklukleri Derken iPhone SE Serilerinden Çok Daha İyi Firsatlar Sundugu İcin Performans'da Olmasa Bile iPhone SE'ye Gore Deneyimsel Olarak Daha İyi Hissettirirler. İste Olay Tam Olarak Bu.
iPhone SE'nin Düzelmesi Ve Para Verilebilir Bir Cihaz Olmasi İcin Yeni Neslinde Apple'ın iPhone 11 Veya 12 Mini Tarzi Bir Tasarim Benimsemesi Ve Bataryayi Arttirmasi Ve Bunlari Yaparken Fiyati Ayni Tutmasi Lazim. Eger Bu Olursa iPhone SE Almaya Değerdir.
Fakat Suanki iPhone SE Cihazlari Goz Onune Alindiginda iPhone XR,iPhone XS Ve iPhone 11 Cihazlari iPhone SE'ye Göre Tercih Edilebilir Cihazlardir. Ki Kaldıki iPhone SE 2020 Bile 15.250₺ Fiyat Bareminden Satiliyor. 16.750₺ Fiyat Bareminde iPhone XR Gibi Bir Cihaz Var Her Halde Fiyat Farki Bile Birbirine Cok Yakin O Yuzden XR Almak Kesinlikle Hala Daha Mantikli. SE'nin XS Ve XR Gibi Cihazlara Karsi İşlemci Ve Guncelleme Destegi Disinda Sundugu Hicbir Avantaji Yok.
O Yuzden Suanda Sadece Benim İçin Yedek Telefon Olmaktan Öteye Geçemeyecek Bir Telefondur iPhone SE Madem Bir iPhone Deneyimi Yaşamak İstiyorsunuz Minimum iPhone XR Kabul Edilebilir Ve İyi Bir Deneyim Yaşatabilir. iPhone X Dahil Ederdim Fakat Maalesef O Cihazlarda Kronik Sorunlar Var.
iPhone SE Almayın Ve Aldirmayin Efenim Uzun Lafın Kısası... Eger Halihazırda SE Sahibiyseniz Hizli Şarj Almak Kendiniz Adiniza Yapabiliceginiz En Buyuk Hayır İşi Olur...
Ben Cihazlarda Daima Deneyime Önem Veririm Hocam Kullandiginiz Cihaz İsterse En Yeni Çip İle Olsun Batarya,Ekran-Kasa Oranı,Tasarım Vb... Gunumuz Standartlarindan Uzak Bir Cihaz İse Anlamsizdir.Hocam Se 2020 yi bende kullandım.Cihaz performans olarak güzelde batarya bana saç baş yoldurttu.Bataryaya çok takılmayan ben bataryayı takıntı haline getirdim.???
Ekranı çok küçük. Problem etmez iseniz alın.7000Tl bandi telefon gerekiyorrr
7000Tl bandi telefon gerekiyorrr