Fiyat guzel ama bisey cikma ihtimali yuksek cok dikkat et alicaksan1500 TL ye 2. El iPhone 6s alinmali mi yoksa başka telefonlara mi bakmaliyim
Oyun oynamıyorsa niye çöp olsun1500₺ aynen 6s için çok ucuz bir rakam 2000₺den aşağısına bakmayın derim.,16gblar belki 1500₺ olabilir ama 16gb iphoneda çöptür
Oyun oynamayana bile yetmiyor 16 gb artık, fotoğrafı var whatsappı var sosyal medyası var, ama eğer karşımızdaki dedeyse yeterOyun oynamıyorsa niye çöp olsun
Doğrudur ama güncelleme vs. işin içine girince yetmeyebilir.Riske atmamak lazım diye düşünüyorum. 32 gb en ideali.iphone uygulamaları android gibi devasa yerler kaplamıyor benim telefon 64 gb ama daha 10 gb ı dolu aylardır kullandığım halde, bütün sosyal medyalarda aktifimdir bu arada
aynen hocam 32 olsa daha iyi olur tabi ama fiyat baya iyi cihazda sıkıntı yoksa o açıdan söyledim bendeDoğrudur ama güncelleme vs. işin içine girince yetmeyebilir.Riske atmamak lazım diye düşünüyorum. 32 gb en ideali.
Aynen fiyat mükemmelse niye alınmasın 6s sonuçtaaynen hocam 32 olsa daha iyi olur tabi ama fiyat baya iyi cihazda sıkıntı yoksa o açıdan söyledim bende