2.El iphone 5 alırken nelere dikkat etmeliyim ?

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar bir sitede bulduğum 2.el iphone 5 i yarın gidip alacağım :lol: satıcı ile görüştüm telefonun 16 ay garantisi var kutulu herşeyi tam faturası var ama telefonu elime alınca ödemeyi yapmadan önce sizce nerelerine dikkat etmem gerekir daha önce hiç apple kullanmadım genel olarak düşündüğüm şeyler kamera,imei,wifi ve tuşları oldu ekleyebileceğiniz şeyler varsa önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
kardeş telefonu ve aparatlarını baştan aşagı incele yada orjinal iphone 5 le kıyasla yan yana çünkü çinliler işi o kadar yürüttülerki birebir aynısını yapıyorlar dikkat et imei önemli evet kameradanda belli olur yani açıkçası haer yerini incele orjinaliylr yan yana koy karşılaştır menüsüne filanda bak çakma telefonlar muhakkak menüden yada oyunlardan belli olur.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
kardeş telefonu ve aparatlarını baştan aşagı incele yada orjinal iphone 5 le kıyasla yan yana çünkü çinliler işi o kadar yürüttülerki birebir aynısını yapıyorlar dikkat et imei önemli evet kameradanda belli olur yani açıkçası haer yerini incele orjinaliylr yan yana koy karşılaştır menüsüne filanda bak çakma telefonlar muhakkak menüden yada oyunlardan belli olur.
çakma olması mümkün değil faturası var zaten anlaşılır o ama bir sıkıntısı varsa telin onu anlamak zor yinede teşekkürler