bolluk yaşansa bile madenciler bi almaya 5-10 tane alıyo yani etherum düşmesi lazımBunla ilgili bir çok pc toplayıcısı video çekti . Youtube'dan bulabilirsin.Birçok üretici nisan-mayıs aylarında pandemi döneminin etkilerinin bilgisayar parçalarının üretimi üzerindeki etkisinin azalacağını ve bolluğun yaşanacağı hakkında fikirleri var.
birde kendi şahsi fikrim var.Rx 580 le oyun oynayacaksan bence alma. 1650 Ti veya 1650 super almayı dene.Fiyatların ucup ucmayacagını kimse bilmez.Oyüzden en azından alabildiğinin en iyisini al ki sonra üzülmeyesin.Bunla ilgili bir çok pc toplayıcısı video çekti . Youtube'dan bulabilirsin.Birçok üretici nisan-mayıs aylarında pandemi döneminin etkilerinin bilgisayar parçalarının üretimi üzerindeki etkisinin azalacağını ve bolluğun yaşanacağı hakkında fikirleri var.
Haklısın.Ama onlarında sonu geliyor gibi.Eğer devletler bu kripto paraya el atarlarsa bunları bir düzene sokmaları gerekecek.Hatta merkez bankası ileride kripto paaralar ile ilgili düzenleme yapacak diye okumuştum bir haberde.bolluk yaşansa bile madenciler bi almaya 5-10 tane alıyo yani etherum düşmesi lazım
Birinin videosuna denk geldim ama bu madenci olayi yuzunden ne olur tam kestiremiyorum fiyatlar duserse 1650s alma sansim anca artar 2000 tl butcem var suanda 2500 civari 1650 superler.birde kendi şahsi fikrim var.Rx 580 le oyun oynayacaksan bence alma. 1650 Ti veya 1650 super almayı dene.Fiyatların ucup ucmayacagını kimse bilmez.Oyüzden en azından alabildiğinin en iyisini al ki sonra üzülmeyesin.
1650 superler şuan ara ara bazı sitelerde indrime giriyor.Anında bitiyorlar.eğer 1650 super istiyorsan stokların yenilenmesini bekle agam.Birinin videosuna denk geldim ama bu madenci olayi yuzunden ne olur tam kestiremiyorum fiyatlar duserse 1650s alma sansim anca artar 2000 tl butcem var suanda 2500 civari 1650 superler.
Tamam cok sag olun cevaplar icin en iyisi beklemek o zaman.1650 superler şuan ara ara bazı sitelerde indrime giriyor.Anında bitiyorlar.eğer 1650 super istiyorsan stokların yenilenmesini bekle agam.
tarih vermek gibi olmasın da en geç haziran ayına kadar fiyatlarda bir düşüş olur.(Pandemi sona ercek,üretim artacak.dolar/tl gerileyecek.kripto paralar ile ilgili düzenlemeler vbs.)Tamam cok sag olun cevaplar icin en iyisi beklemek o zaman.