2. El fiyat belirleme

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok uzatmayacagim arkadaşlar şu anda aklımda bu Ürünü satıp yerine bir ps3 (gow serisi icin) almak ve zamanı geldiğinde one x imi degistirmek için kullanmak gibi bu fikir var doğru mu düşünüyorum pek de bilmiyorum ama pc nin evde boş boş yatması koyuyor insana zaten gitar da yatıyor babam beni öldürecek bari bazılarında kurtulalim dimi :-)
teknik özellikler;
i7 2600 islemci
8gb DDR 3 ram
nvidia gts 450 ekran kartı

kisaca ; Asus cg8250

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar neden kimse cevap vermiyor birde şeyi söylemeyi unutmuşum garantisi hala devam ediyor 1 yıllık garantisi var şu anda

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
500 ile 750 lira arası bir fiyat edebilir, tabii o da alan olursa.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Sahibinden com da benzer olanlara bak, orası fiyat konusunda fikir verebilir ve oradan başka bir yerde de satmak zor.

ikincielmagaza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu kadarcık açıklama doğru fiyat için yeterli değildir o yüzden daha ayrıntılı özellik belirtmelisin

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Biraz uğraştırır ama en azından ederine gider.
Donanım haber gibi site veya sahibinden com tarzı sitelerde tek tek, parça parça satın.

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu kadarcık açıklama doğru fiyat için yeterli değildir o yüzden daha ayrıntılı özellik belirtmelisin

ne gibi daha ayrıntılı? mesela hangi bilgiler ve bir arkadaş 750 demiş ciddi misiniz yaa ben bu aleti daha 11 ay felan önce 2000tl ye aldım :O

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ne gibi daha ayrıntılı? mesela hangi bilgiler ve bir arkadaş 750 demiş ciddi misiniz yaa ben bu aleti daha 11 ay felan önce 2000tl ye aldım :O

Bir sene önce aldınız ürün teknoloji mağazalarında şu an daha ucuz, yani teknoloji geliştikçe yeni ürünler çıktıkça öncekiler eskiyor. Hem sizin ki bir de ikinci el, o nedenle o fiyat aralığı normal. Bu işler belli de olmaz aslında, müşterisini bulursanız 1000-1500 liraya da satabilirsiniz. Önemli olan değerinde satın alacak birini bulmak.

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir sene önce aldınız ürün teknoloji mağazalarında şu an daha ucuz, yani teknoloji geliştikçe yeni ürünler çıktıkça öncekiler eskiyor. Hem sizin ki bir de ikinci el, o nedenle o fiyat aralığı normal. Bu işler belli de olmaz aslında, müşterisini bulursanız 1000-1500 liraya da satabilirsiniz. Önemli olan değerinde satın alacak birini bulmak.

anlıyorum Teşekkürler :-)