2. El Ekran Kartı Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Başlıkta da belirttiğim gibi ikinci el ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım ? Ya da herhangi bir test vs yapılması gerekir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
O.c yapılmışmı , garanti durumu nedir , fanlarda yıpranma varmı , Heaven bencmarkda emsal kartlara göre nasıl puan alıyor bunlara dikkat et.

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Hocam o.c yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabilirim açıkçası kartı farklı şehirde olan birinden alıcam zaten güven problemim var biraz ondan en ince ayrıntısına kadar öğrenmekte fayda var diye düşündüm.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Hocam o.c yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabilirim açıkçası kartı farklı şehirde olan birinden alıcam zaten güven problemim var biraz ondan en ince ayrıntısına kadar öğrenmekte fayda var diye düşündüm.

Satıcıya sorman lazım ki yapılmışsa bile sölermi bilinmez aldığın yerin referans sayısına bak yüksek referanslı satıcıları tercih et.

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Satıcıya sorman lazım ki yapılmışsa bile sölermi bilinmez aldığın yerin referans sayısına bak yüksek referanslı satıcıları tercih et.
Satıcı, o.c yapılmamış 2 aylık kart demiş ama reklam vermek gibi olmasın letgo üzerinden buldum kartı o yüzden pek referans sayısı gibi birşeyler yok hocam.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Satıcı, o.c yapılmamış 2 aylık kart demiş ama reklam vermek gibi olmasın letgo üzerinden buldum kartı o yüzden pek referans sayısı gibi birşeyler yok hocam.

Bilmediğim bir site ne desem yalan olur doğrusu .

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Elden alamam büyük ihtimalle çok pahalı değil ama neticede para veriyoruz.:)