Teşekkür ederim.
Hocam o.c yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabilirim açıkçası kartı farklı şehirde olan birinden alıcam zaten güven problemim var biraz ondan en ince ayrıntısına kadar öğrenmekte fayda var diye düşündüm.Rica ederim.
Hocam o.c yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabilirim açıkçası kartı farklı şehirde olan birinden alıcam zaten güven problemim var biraz ondan en ince ayrıntısına kadar öğrenmekte fayda var diye düşündüm.
Satıcı, o.c yapılmamış 2 aylık kart demiş ama reklam vermek gibi olmasın letgo üzerinden buldum kartı o yüzden pek referans sayısı gibi birşeyler yok hocam.Satıcıya sorman lazım ki yapılmışsa bile sölermi bilinmez aldığın yerin referans sayısına bak yüksek referanslı satıcıları tercih et.
Satıcı, o.c yapılmamış 2 aylık kart demiş ama reklam vermek gibi olmasın letgo üzerinden buldum kartı o yüzden pek referans sayısı gibi birşeyler yok hocam.
İlginizden dolayı teşekkür ederim yinede artık tam şekilde güven sağlayabilirsem alıcam yoksa hiç bulaşmak istemiyorum.Bilmediğim bir site ne desem yalan olur doğrusu .
Elden yapılması gerek bence o şekilde demek istedim. Pahalı bişey alıyorsa.Kimse test için kart yollamaz para gider ürün gelir.
Elden yapılması gerek bence o şekilde demek istedim. Pahalı bişey alıyorsa.
Garanti olsun temiz görürsün. Mesela ben 2 senede bir Pc toplar sonra satarım. Üstünde tek çizik olmaz iyi baktığımdan. Zarar görmüş ama çalışıyor gibi ürünlere dikkat et.Elden alamam büyük ihtimalle çok pahalı değil ama neticede para veriyoruz.![]()