2 ekrankartım var ve nasıl güncelleyecem

muhammetipli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi arkadşalar benim sorunum şu bende hp apvillion g6-1215st laptop var ati ardeon tm 6470m diğeri intel ekran var ekran akrtım 1gb olamsına rağmen oyunalrı düşük perfomanda oyunuyorum ve tek hp nin sitesinde indirdim mi oluyorrr yani atinin sitesinden dirverleri indridince kuruluyorr ama tabımıyor kaç tane drivre programı denedim olmuyorr win 7 -64bit kulalnıyorumm win 8 de atiyi tanımıyorr yardım edin lütfenn benim merka ettim EKRAN KARTIMM ATİ VE NİYE ATİNİN SİTESİNDEN GÜNCELLENMİYORR

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
şimdi arkadşalar benim sorunum şu bende hp apvillion g6-1215st laptop var ati ardeon tm 6470m diğeri intel ekran var ekran akrtım 1gb olamsına rağmen oyunalrı düşük perfomanda oyunuyorum ve tek hp nin sitesinde indirdim mi oluyorrr yani atinin sitesinden dirverleri indridince kuruluyorr ama tabımıyor kaç tane drivre programı denedim olmuyorr win 7 -64bit kulalnıyorumm win 8 de atiyi tanımıyorr yardım edin lütfenn benim merka ettim EKRAN KARTIMM ATİ VE NİYE ATİNİN SİTESİNDEN GÜNCELLENMİYORR

Biosunuzu güncelledikten sonra, Biosa girip system configuration kısmından switchable graphics mode yi fixed olarak seçin, daha sonra ekran kartınızın en güncel driverini indirip kurun.

Resimde ki gibi..

Tüm bunları yapmadan önce, ekran kartınızın windows 8 desteği olup olmadığını kontrol edin..

ea0aht.jpg

Bu konuda da ekran kartları arasında ki geçişi farklı yöntemlerle anlattım..

http://forum.shiftdelete.net/dizust...5520-6169-ekran-karti-sorunu.html#post3089058

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyunlarda kasıyorsa muhtemelen onboard kullanıyor. evet yukadaki "basbelası" arkadaş çok iyi anlatmış. onu uyguladıktan sonra sıkıntı kalmamalı.

muhammetipli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben swicthtablegraphics tabele seçeneğini çok arştırdım <ama o özellik benim laptopta yokmuş benim şimdiki sorunum win 7 döndüm ve ekran kartmı bir türlü güncelleyemedim şimdi aklıma bi şey geldi ilk önce inteli günclldemedim sonra ti yi güncelledim olamdı yawwwwwww niye güncellenmiyor bu drivrer anlaamdım gittii :((( yardım

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
ben swicthtablegraphics tabele seçeneğini çok arştırdım <ama o özellik benim laptopta yokmuş benim şimdiki sorunum win 7 döndüm ve ekran kartmı bir türlü güncelleyemedim şimdi aklıma bi şey geldi ilk önce inteli günclldemedim sonra ti yi güncelledim olamdı yawwwwwww niye güncellenmiyor bu drivrer anlaamdım gittii :((( yardım

Biosu'nuzu güncellemeden o seçenek çıkmaz.

Ekran kartınızın driveri..

Windows 7 32 Bit

http://www2.ati.com/drivers/mobile/catalyst_mobility_32-bit_util.exe

muhammetipli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biosu güncelledim AMA çıkmadı sonra hp yi aradım switchable graphics mode özelli benim notebookta yokmuşş ben win 7 deki atiyi güncellemek isiyorum