2 ekran kartı arasında kaldım Yardım.

dostname

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar uzun düşünmelerden sonra HD5570 almaya karar verdim ama busefer de hangi marka dan alacağımı düşünmek kaldı.

Daha ucuza 1gb/2.8 gb HD5570 buldum sapphire sizce normal 1 gb mi almalıyım yoksa paylaşımlı 2.8 gb mi ?
Ram im 4 gb ama 32 bit işletim sistemi kullanıyorum yani ilerisi için düşünüyorum 2.8 gb yi şuan 1 gb zaten rahat yeter diye düşünüyorum.

Sizce hangisini almalıyım performas farkı varmıdır ? Benim anakartıma uyar mı ? Kaç watt PSU ister ?
Sizce hangisi aşağıdakilerden ?

ANAKARTIM : ASUS M3A78-CM

http://www.hepsiburada.com/Liste/hi...Details.aspx?productId=bd54513&categoryId=204

http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...px?productId=bd54449&categoryId=204#Gorseller

Reaksiyon puanı
0
Sapphire al. Hyper Memory 'yi kapatırsın. 1GB olarak kullanmaya devam edersin.

İkisinin birbirinden tek farkı fan bence .. Sapphiredekinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

dostname

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
●๓คן๏гקĹยร●;1768846 dedi ki:
Sapphire al. Hyper Memory 'yi kapatırsın. 1GB olarak kullanmaya devam edersin.

İkisinin birbirinden tek farkı fan bence .. Sapphiredekinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bende öyle düşünüyorum ama kartlar hakkında bilgim olmadıgı için ikisinin arasında performans farkı varmı onu merak ettim.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sapphire al derim. güç kaynağı konusuna gelince, elinde gerçek 300-350 W psu varsa kartı çalıştırır. zaten çok fazla güç isteyen bir kart değil. ama denemeden bilemezsin. yeni bir psu alman gerekirse de çok pahalı birşey almana gerek olmaz. :)

dostname

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yeterli olacaktır. :)
Bir sorum daha olacak ana kartımın resmi aşağıda 3 tane slot var ben kartı hangisine takıcam yahu :)
Bu arada ana kart için birşey söylemediniz destekliyor değil mi bu kartı.

http://www.asus.com/websites/Global/products/L8sWyNMUTe1HHyAc/hoxUCGsj46UJOMq3_500.jpg
evet destekliyor. koyu mavi olan PCIe x16 girişine takacaksın.:) yalnız takarken ucunda bir kilit sistemi var. ona dikkat et. resimde de işareledim girişleri: :)

i20230_hoxucgsj46ujomq3-500.jpg

tumer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İki üç hafta önce Sapphire Ati HD5570 aldım. Gayet memnunum. bende marka pc var psu çok uyduruk çin malı, gerçek değeri 300w olmamasına rağmen rahat rahat çalıştırıyor. Oyunlarda hiçbir sorun çıkarmadı.

İleriyi düşünerek almak istiyorsanız bit değeri 256 bit olanları seçmelisiniz ki bu durumda fiyatları da artıyor.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
3 tane Sapphire aldım 3 ünde de farklı farklı sorunlar çıktı, Ati' den soğudum bi daha da Ati almadım hep Nvidia aldım. O gün bugündür Ati' yi kötülememe sebep olan Sapphire dir. Aldığım firma da kartları testten geçirdikten sonra sorunlu olduğunu kabul edip iade etmişti.

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
gönül ister ki ikisinide al crossfire demek :D ama sapphire daha iyi onu al