2 bin Aslan, 45 bin Fenerli'yi nasıl susturdu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TazzzY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
2-bin-aslan-45-bin-fenerli-yi-nasil-susturdu--919960.Jpeg

Sarı-lacivertli yönetim, 2 bin Aslan'ın 45 bin Fenerliyi susturmasını taraftarların sosyo-ekonomik gücüne bağladı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ambians sorunu yaşanıyor. Son Galatasaray maçında bu bir kez daha gözler önüne serildi. 2 bin Galatasaraylı taraftarın sesi 45 bin Fenerbahçeli'nin sesinden daha çok çıktı. Fenerli bazı yöneticilerin, "Tribünlerdeki taraftarın eğitim ve ekonomik seviyeleri arttıkça tezahürat azalıyor" dedikleri öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetimin ise buna çözümler üretmeye çalıştıkları belirtildi.
ANONS BİLE ETTİLER
Saracoğlu'nun bir sorunu da şu; stat çok büyük olduğu için tribünlerin tezahüratı karışıyor. Son örnek derbide yaşandı. Anonsçunun, "Herkes maraton üst tribününe uysun" demesi bunun kanıtıydı.
ASLANTEPE DE AYNI OLABİLİR
Şimdi aynı durumun Aslantepe'de de yaşanıp yaşanmayacağı merak ediliyor. Orada da Ali Sami Yen'in aksine taraftarı konforlu bir stat bekliyor. Yani tezahüratın azalacağından Galatasaraylı yöneticiler de korkuyor. Bu arada Beşiktaş da İnönü için yıkım kararı aldı ve 50 bin kişilik stat için kazma vurulacak. Ancak yöneticiler, "Bizde ÇARŞI oldukça, tezahürat problemi olmaz" diyerek böyle bir sorunla karşılaşmayacaklarına inanıyor.

Kaynak

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak, seyircilerin tezahürat konusunda etkili olduğunu düşünmüyorum. Gittiğim maçlarda da herkesin sakin sakin oturarak maç seyrettiğini gördüm.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yıllardır her maçta bağıran onca taraftar sadece bu maçta sustu diye olayı sosyo-ekonomik çerçevede inceleyip olayın üstünü kapatmaya çalışmışlar :D :D :D.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Biz bu "sesi daha çok çıktı" martavalıyla ülke olarak hiçbir yere varamayacağız.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Gs'lılar daha çok bağırsın benim için bi mahsuru yok :D Kahveden maça gelen adam bağırır ama şirketten çıkıp maça gelen bir insan bağırmaz :D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
haberi provakatif, magazinsel , hayal ürünü ve barbarca buldum. profesyonel futbolda taraftarın etkisi iyice azaldı. eğer taraftarın büyük bir faydası olsa beşiktaşa olurdu.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
haberi provakatif, magazinsel , hayal ürünü ve barbarca buldum. profesyonel futbolda taraftarın etkisi iyice azaldı. eğer taraftarın büyük bir faydası olsa beşiktaşa olurdu.

+1
Çarşı bağırdıkça beşiktaş gol yedi. Nasıl olacak bu iş :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kadıköy'de alışıldık sahne. Beşiktaş maçında da Beşiktaş taraftarlarının 90 dakika "Gücüne Güç Katmaya Geldik" tezahüratı sayıca üstün olan seyircinin sesini bastırmıştı.

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ben Fenerli olsam 55 bin kişilik stadda 2500 kişinin sesinin işitiliyor olmasından utanırdım. Geçin kendinizi kandırmayı. Büyük etken sosyo ekonomik nedenler olabilir ama tamamını buna bağlamamak gerekir...

Galatasaray taraftarı da iyi gün dostu. Takım iyi oldu mu staddaki çoşkuya hayran kalırsınız ama takım bi yenik duruma düşsün staddan çıt çıkmıyor arkadaş. Herkes ayrı telden çalıyor. Kimin ne dediği anlaşılmıyor....

Yiğide öldür hakkını ver demişler, Beşiktaş taraftarına saygımız sonsuz. Yalnız onlar da takıma destekten çok kendi reklamlarının peşindeler. Çoğu avrupa maçında tribünler Beşiktaş'a destek olmak için değil, Çarşının nasıl çok ses çıkardığını Dünya'ya duyurmak için bağırıyorlar. Aynı zamanda Beşiktaş'a destek oluyorlar diyebilirsiniz, cevap veremem. Yalnız Çarşı ismi Beşiktaş isminin önüne geçmemeli hiçbir zaman...

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Gs'lılar daha çok bağırsın benim için bi mahsuru yok :D Kahveden maça gelen adam bağırır ama şirketten çıkıp maça gelen bir insan bağırmaz :D
yani 2 bin GS taraftarının tamamı kahveden geldi. o 45 bin FB taraftarının içinde 2 bin kahveden gelen yok mu :D hepsimi şirketten geldi :D

geyik yapmışın...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
yani 2 bin GS taraftarının tamamı kahveden geldi. o 45 bin FB taraftarının içinde 2 bin kahveden gelen yok mu :D hepsimi şirketten geldi :D

geyik yapmışın...

O 2 bin kişin arasında Ulusoy'un oğlu ve Arda Turan'ın kardeşide yer alıyor Ulusoy'un mal varlığını veya kaç tane şirketi olduğunu saymaya gerek yok. Arkadaş latife etmiş 45 bin kişi şirketten gelmişte felanda filanda...

Varoşlardan Geldik Cebimizde Para yok Doğrudur Gönlümüzde Arma Sevgisi Var O yetmezmi Yettide heralde 2 bin kişiyle 45 bin kişiyi susturmak...

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
işin kahvede n gelmeyle filan bi alakası yok sadece fener taraftarında uyum yotu herkes kendi halinde bişey yapıyorsu

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
O 2 bin kişin arasında Ulusoy'un oğlu ve Arda Turan'ın kardeşide yer alıyor Ulusoy'un mal varlığını veya kaç tane şirketi olduğunu saymaya gerek yok. Arkadaş latife etmiş 45 bin kişi şirketten gelmişte felanda filanda...

Varoşlardan Geldik Cebimizde Para yok Doğrudur Gönlümüzde Arma Sevgisi Var O yetmezmi Yettide heralde 2 bin kişiyle 45 bin kişiyi susturmak...
Yüre Bee Herkesin Arması Kendine...:D:)

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
ya ben bu taraftar kavgasını bir türlü anlayamadım gitti
yok biz çok bağırdık
yok desibel rekoru kırdık
yok bizim grub daha iyi fln filn
sahadaki adama etki edemedikten sonra bağarımanın ne anlamı var
sen bağırınca daha mı iyi pas şut atacak hayır
adam yine bildiği oyunu oynuyacak

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Taraftarın eğitim(!) seviyesi yükselse ne diye gidip oralarda bağırsın ? Gider daha yararlı işler yaparlar ...