2 aylık s7 kasmaya basladı

ismail1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
2 ay önce forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile s7 aldım.saçma sapan yerlerde kasmaya başladı mesela mesaj yazarken ben yazdıktan sonra tamamı çıkıyor neden böyle oldu sorun nedir

Reaksiyon puanı
10,315
Yahu ben S7'den bir yıl evvel çıkan Note 5 kullanıyorum, yağ gibi kayıp gidiyor, kasmıyor, donmuyor... Da, S7 nasıl kasıp donuyor anlamış değilim. Acaba diyorum, kasıtlı mı yapılıyor bu haberler...

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
2 Mesajın var. Önceki forumlardan mı S7 önerilder? O zaman git o forumlara aktar şikayetini. Ben Iphone X aldım kasıyor diye çamur atsam hoşuna gider mi he?

Reaksiyon puanı
16,128
cihaz orijinal mi? çakma ise ne bekliyordun? çakma olduğuna nasıl karar verdin? imhotep ?

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
s7 nin Normal şartlarda kasmaması lazım da note 8 bile bazı yerlerde kasıyormuş Yazılım stabilizasyonu olmadıgındandır s7 ninkide tahminimce :)

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Ben S7 Edge kullanıyorum. Bu cihazın S7'den farkı büyük ekran ve batarya. 8 aydır kullandığım cihaz da hiçbir sorun yokken 2 aylık S7'nin kasmasına anlam veremiyorum. Sıkıntı sizde herhalde.

Reaksiyon puanı
258
Bilmediğin bir program yüklemişsindir veya virüs bulaşmıştır ilk önce sıfırla eğer geçmezse servise yolla.Normal değil bu durum.

ismail1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Eski ve oturmuş bir cihaz. Kasması zor. 2 ay önce alınmış bir cihazın çok daha zor. Ayrıca çok saçma yerlerde kasıyor demişsin. Başka nerede kasıyor?
başka yerlerde kasmıyor oyun oynarken falan kasma yok ekran görüntüsü alıcam basıyom bastıktan 3-4 saniye sonra alıyor
--- Gönderi Güncellendi ---
kerem abi twit attı geçenlerde s8 plus aynı benimki gibi saçma sapan yerlerde kasmaya başladı diyo
Bilmediğin bir program yüklemişsindir veya virüs bulaşmıştır ilk önce sıfırla eğer geçmezse servise yolla.Normal değil bu durum.
google play den başka biyerden bişey yüklemedim virüs taraması yaptım bişey çıkmadı
cihaz orijinal mi? çakma ise ne bekliyordun? çakma olduğuna nasıl karar verdin? imhotep ?
hepsiburadadan aldım tr garantili çakma olamaz

ismail1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
2 Mesajın var. Önceki forumlardan mı S7 önerilder? O zaman git o forumlara aktar şikayetini. Ben Iphone X aldım kasıyor diye çamur atsam hoşuna gider mi he?
samsungla ilgili sorunum yok ablam a3 2017 kullanıyor uzun zamandır sıkıntısı yok amirel gemisi neden böyle yapıyor anlamış değilim sorun benim cihaza özel s7 nin iyi telefon olduğunu herkes biliyor

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
çakma SGS7 kullanıp kasıyor diye SGS7'ye çamur atmış... bende kullandım SGS7 her gün onlarca foto çektiği halde kasma 0... tabi taktığın hafıza kartı sorunlu ise... kontrol et...

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
1.5 yıllık s7 kullanıcısıyım. Kasma sorunum yok.
Eğer sizde varsa telefonu yedek alıp sıfırlayın. Düzelmezse samsungla görüşün.
Çünkü kasması imkansız gibi bişey
Arkadaşlar lütfen sorunu çözme amacınız yoksa yorum yapmayalım ve kırıcı olmayalım. Olabilir.