ismail1997
Öğrenci
2 ay önce forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile s7 aldım.saçma sapan yerlerde kasmaya başladı mesela mesaj yazarken ben yazdıktan sonra tamamı çıkıyor neden böyle oldu sorun nedir
Eski ve oturmuş bir cihaz. Kasması zor. 2 ay önce alınmış bir cihazın çok daha zor. Ayrıca çok saçma yerlerde kasıyor demişsin. Başka nerede kasıyor?neden adamin uzerine gidiyorsunuz kasamaz mı cihaz
başka yerlerde kasmıyor oyun oynarken falan kasma yok ekran görüntüsü alıcam basıyom bastıktan 3-4 saniye sonra alıyorEski ve oturmuş bir cihaz. Kasması zor. 2 ay önce alınmış bir cihazın çok daha zor. Ayrıca çok saçma yerlerde kasıyor demişsin. Başka nerede kasıyor?
google play den başka biyerden bişey yüklemedim virüs taraması yaptım bişey çıkmadıBilmediğin bir program yüklemişsindir veya virüs bulaşmıştır ilk önce sıfırla eğer geçmezse servise yolla.Normal değil bu durum.
hepsiburadadan aldım tr garantili çakma olamazcihaz orijinal mi? çakma ise ne bekliyordun? çakma olduğuna nasıl karar verdin? imhotep ?
samsungla ilgili sorunum yok ablam a3 2017 kullanıyor uzun zamandır sıkıntısı yok amirel gemisi neden böyle yapıyor anlamış değilim sorun benim cihaza özel s7 nin iyi telefon olduğunu herkes biliyor2 Mesajın var. Önceki forumlardan mı S7 önerilder? O zaman git o forumlara aktar şikayetini. Ben Iphone X aldım kasıyor diye çamur atsam hoşuna gider mi he?