2.5k-3k arası gaming pc toplama

UptadeOne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar bu fiyata apu bir sistem toplanıyorsa öyle birşeyde önerebilirsiniz sonradan ekran kartı takabilirim pcye ama size birakıyorum normalde toplayabilirsiniz ya oynacağım oyunlar cs1.6,csgo,valorant,pubgm olur yani öyle çok yüksek oyunlarda gözüm yok

lucarth

Doçent
Reaksiyon puanı
131
775 anakarta modlanmis xeon ve 750ti ekran karti bile isini gorur

isa başak

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Arkadaşlar bu fiyata apu bir sistem toplanıyorsa öyle birşeyde önerebilirsiniz sonradan ekran kartı takabilirim pcye ama size birakıyorum normalde toplayabilirsiniz ya oynacağım oyunlar cs1.6,csgo,valorant,pubgm olur yani öyle çok yüksek oyunlarda gözüm yok
Benim almayı dusunduklerim (apu)
.
.
.
.

Sonradan +8gb ram ve ekran kartı ekleyebilirsin

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Bulursanız bana da haber verin . :D

NoTGarta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kanka öncelikle 3 k ile Pc toplaman zor malum Tr biliyorsun laptop tavsiye ederim yani istediğin oyunları kaldırması mümkün olan Pc3 k Pc lenovo var kuzenim kullanıyor ama şu anda 5 k daaşağığa sağlam Pc yok zaten isa Başak Güzel bi yorum yapmış bilmeni istedim sadece eğer yardımcı olabilirsem ne mutlu bana