buroodriver
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 12
Arkadaşlar selamlar. Logitech S220 2+1 ses sistemim var. Epey memnunum yıllardır kullanırım. Müzikle de aram epey iyidir günün bir kaç saatini dinlemeye ayırırım. Dinlediğim tarzdan ötürü enstrümanlar ve sesin orijinalliği bizim için biraz daha ön plandadır. Olabildiğince yüksek haz arıyorum ( Rock , metal , jazz , klasik müzik ve tabiki de PİNK FLOYD ) ... FLAC dosyaları hakkında deneyimim pek yok teorik olarak nedir ne değildir biliyorum ama. Pink Floyd'un bir albümünü indirdim FLAC dosyasını ve arada kesinlikle 320 kbps mp3 e göre dağlar kadar fark var şarkı çalar çalmaz anladım.
Sizce 5+1 almam çok bir şey fark eder mi 2+1 e nazaran ? O masrafa değer mi ? Ayrıca alırsam ne tür 5+1 ler işimi görür . Açıkçası çokta yüksek bütçe ayıramam maksimum 120-150 lira. Temiz ikinci eller bana biraz daha ideal göründü. Yardımlarınızı bekliyorum hayırlı günler.
Sizce 5+1 almam çok bir şey fark eder mi 2+1 e nazaran ? O masrafa değer mi ? Ayrıca alırsam ne tür 5+1 ler işimi görür . Açıkçası çokta yüksek bütçe ayıramam maksimum 120-150 lira. Temiz ikinci eller bana biraz daha ideal göründü. Yardımlarınızı bekliyorum hayırlı günler.