2+1 Ses Sistemim Var FLAC İçin Ayrıca 5+1 Almama Lüzum Var Mı ?

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar selamlar. Logitech S220 2+1 ses sistemim var. Epey memnunum yıllardır kullanırım. Müzikle de aram epey iyidir günün bir kaç saatini dinlemeye ayırırım. Dinlediğim tarzdan ötürü enstrümanlar ve sesin orijinalliği bizim için biraz daha ön plandadır. Olabildiğince yüksek haz arıyorum ( Rock , metal , jazz , klasik müzik ve tabiki de PİNK FLOYD ) ... FLAC dosyaları hakkında deneyimim pek yok teorik olarak nedir ne değildir biliyorum ama. Pink Floyd'un bir albümünü indirdim FLAC dosyasını ve arada kesinlikle 320 kbps mp3 e göre dağlar kadar fark var şarkı çalar çalmaz anladım.

Sizce 5+1 almam çok bir şey fark eder mi 2+1 e nazaran ? O masrafa değer mi ? Ayrıca alırsam ne tür 5+1 ler işimi görür . Açıkçası çokta yüksek bütçe ayıramam maksimum 120-150 lira. Temiz ikinci eller bana biraz daha ideal göründü. Yardımlarınızı bekliyorum hayırlı günler.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
5+1 yerine 2+1 hi-fi bir set alsanız çok daha iyi ses alırsınız
hi-fi dünyası çok acayip 1000tlye de hoparlörler var 8-10bin tlye de bazı görüşlere göre 20bin+ tl harcamadan güzel ses almak mümkün değil (onlar bu durumu çok aşmış durumdalar :) )

şu http://www.denon.com.tr/tr/pages/home.aspx güzel bir markadır biraz inceleyin siteyi sadece receiver 1000tl civarlarında :)

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
5+1 yerine 2+1 hi-fi bir set alsanız çok daha iyi ses alırsınız
hi-fi dünyası çok acayip 1000tlye de hoparlörler var 8-10bin tlye de bazı görüşlere göre 20bin+ tl harcamadan güzel ses almak mümkün değil (onlar bu durumu çok aşmış durumdalar :) )

şu http://www.denon.com.tr/tr/pages/home.aspx güzel bir markadır biraz inceleyin siteyi sadece receiver 1000tl civarlarında :)

Öneri için teşekkürler ama bütçemi baya baya aşıyor araştırdım epey ileriki zamanlarda almayı düşünüyorum :)

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba bende de logitech Z-2300 var bir arıza var ama bulamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz[emoji20]

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
şimdilik elinizde olanı kullanıp paranızı biriktirin derim ben :)

en mantıklısı bu zaten elindeki iyi mikado md3012 olsaydı değişim şarttı ama değil.
mikado-md-3012-2-1-multimedia-speaker_3923_3.jpg

mezmerdek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence 5+1 e gerek yok o çevresel ses için,, iyi bir creative 2+1 alısan memnun kalırsın fiyatları 500tl civarı ... flac bir ses formatı dır mp3 gibi sıkıştırılmamıştır bizim sanatçılarımız pek flac albüm çıkartmıyor yabancılar çıkartıyor

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Senin gibi müzik dinlemekten haz duyan insanlar emin ol 2+1 hatta sadece stereo olarak dinlerler.
Ama stereo deyince de çok basitmiş gibi algılama olayı, üst limit çok yüksek.