2 + 1 Ses Sistemi Problemi

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bilgisayarıma 2 + 1 Ses Sistemi bağladım yaklaşık 1 yıldır kullanıyordum fakat dün bilgisayara reset attım sadece 2 hoparlörden ses geliyor seswooferdan çok çok az bass geliyor yardımlarınızı bekliyorum :(

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Bas ayarlarını kontrol ettinmi ? Ses kartı ile alakalı olabilir 5.1 e geçmiş olabilir ayarları bir kontrol et istersen bende kendi ses kartımla boğuşuyorum :)

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bas ayarlarını kontrol ettinmi ? Ses kartı ile alakalı olabilir 5.1 e geçmiş olabilir ayarları bir kontrol et istersen bende kendi ses kartımla boğuşuyorum :)

Windows 7 Kullanıyorum Ve Nereden Yapılacagını Bilmiyorum Anlatırmısın :(
Şimdiden Teşekkürler

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
kardeş seskartının driverını bul yükle asıl driver olduğundan emin ol ama, çünki windows 7 ses kartlarını hertürlü tanıyor ama ses kartı optimizasyonu berbat öncelikle ses kartının driverini bulup yükle sonra sesle ilgili denetimlerle uraş. gene sorun olursa yazılımda yüklemen tavsiyedir. kolay gelsin adım adım anlatmayı ben yaparım çünkü bende 2+1 sistem taktım bugün bende de çok bas var :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş ben bugun 2+1 phılips marka hoporlör aldım bastan sarkıyla karışık ses güzel geliyo fakat 2 tane küçük hopörlörlerden ses çok az geliyor neden oldugunu hala anlamış degilim bunu nasıl hallede bilirim sizce ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynısı bende de var. aynı şeyler oluyor. bir metale dokundurduğumda tekrar düzeliyor ama sonra yine oluyor. sorunu tam olarak çözersen burda paylaşırsan bizde öğrenmiş oluruz.