2+1 Ses Sistemi için tavsiye...

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. 2+1 ses sistemi almak istiyorum ama piyasada o kadar çok ve fiyatlar arası da çok fazla.Fiyatlar denk olsa sıkıntı olmayacak ama bu kadar fark olması garip geldi.Kullanan veya benim gibi almayı düşünen arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Teşekkürler.

californ1a

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Kardeşim bulabilirsen iyi fiyata creative sbs a300 kendim kullanıyorum 5 sene oldu gayet iyi ses veriyor ama birde şu var 5+1 bununda sesini biliyorum gayet güzel fiyatıda iyi
logitech x540 5.1

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim bulabilirsen iyi fiyata creative sbs a300 kendim kullanıyorum 5 sene oldu gayet iyi ses veriyor ama birde şu var 5+1 bununda sesini biliyorum gayet güzel fiyatıda iyi
logitech x540 5.1

Hocam ilgin teşekkür ederim. Ben çok araştırdım Philips SPA5300 konusunda çok iyi yorumlar var. Ben yüksek sesten çok kaliteli ses istiyorum. Derinlik benim için daha önemli. Creative SBSa300'ü de incelemiştim ama philips kadar ilgimi çekmedi.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41

DISCOVER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim kullandığım ve tavsiye ettiğim budur;

CREATIVE TRIGUE 3400 2+1​
CREATIVE_I-TRIGUE_3400_2%2B1_speaker.jpg

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
edifier x600 al ben kullanıyorum logitech ve creative den kat kat üstün ses sistemi
şurda yazmıştım ses sistemini ayrıca sdn de incelemesi de mevcut
http://forum.shiftdelete.net/ses-sistemleri/344116-edifier-x600-2-1-ses-sistemi-aldim.html
ayrıca bu arkadaşa aldırdım ona da danışabilrsiniz
http://forum.shiftdelete.net/ses-sistemleri/354051-ses-sistemi-alacagim-onerileriniz.html
x600'den herkes memnun gibi görünüyor.Benimde aklıma yattı ama hala philips SPA5300 aklımı karıştırıyor.Benim için para hiç mühim değil yeter ki kaliteli ses olsun.Yüksek ses önemli değil.Kaliteli ses olsun.

philips'i de buradan inceleyebilirsin.
http://www.hepsiburada.com/liste/ph...etails.aspx?productId=bd303533&categoryId=256

yada başka bi tavsiyen varsa o da olabilir.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam madem para önemli değil bunu al derim ses kalitesi oldukça iyidir :)

44A7F9ADB85D4C1ABBC5A1CE7911273C.jpg

Creative Gigaworks T3
Hocam bunu incelemiştim ama bu kadar para verdikten sonra kesinlikle edifier s730'u tercih ederim.Bu arada ben müzik dinleyen biri değilimdir.Sadece oyunlarda ve film için düşünüyorum.Yine de ilgin için teşekkür ederim.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Hocam bunu incelemiştim ama bu kadar para verdikten sonra kesinlikle edifier s730'u tercih ederim.Bu arada ben müzik dinleyen biri değilimdir.Sadece oyunlarda ve film için düşünüyorum.Yine de ilgin için teşekkür ederim.
şimdi bu ses işinde kaliteli olsun dediğiniz zaman creative, logitech felan bir kenara atılır, denon, sony, definitive gibi sistemlere bakılır...
"3bintlye bir sistem kurarsınız sonra beğenmezsiniz 8bin tlye kurarsınız beğenmezsiniz 15bin tlye kurarsınız beğenmezsiniz 20bin tlye kurarsınız ancak o sizi tatmin edebilir" felan fiyatlar bu derece önemsiz ise biraz daha araştırmayla nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz. :)
yukarıdaki bu bütçedeki sistemleri kuran bir abinin sözleriydi bu arada :)
audioengine diye bir marka var giriş seviyesi hi-fi sistemler üreten nispeten ucuz :) 1000 lira civarında fiyatları :) (bazıları tek hoparlör :D )
şurda satılıyor sadece http://audioengineusa.com/resellers/Turkey

denon ya da definitive'den oluşacak bir sistem kurmak isterseniz av receiver almanız gerekiyor
şuna benziyor
denon-avr-x2000.jpg

tabii önünden çok arkası önemli
rearlrg.jpg

giriş çıkışı bol olanlar bu şekilde pahalı oluyor :)
elinizde receiver olduktan sonra istediğiniz hoparlörü takabilirsiniz :)

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şimdi bu ses işinde kaliteli olsun dediğiniz zaman creative, logitech felan bir kenara atılır, denon, sony, definitive gibi sistemlere bakılır...
"3bintlye bir sistem kurarsınız sonra beğenmezsiniz 8bin tlye kurarsınız beğenmezsiniz 15bin tlye kurarsınız beğenmezsiniz 20bin tlye kurarsınız ancak o sizi tatmin edebilir" felan fiyatlar bu derece önemsiz ise biraz daha araştırmayla nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz. :)
yukarıdaki bu bütçedeki sistemleri kuran bir abinin sözleriydi bu arada :)
audioengine diye bir marka var giriş seviyesi hi-fi sistemler üreten nispeten ucuz :) 1000 lira civarında fiyatları :) (bazıları tek hoparlör :D )
şurda satılıyor sadece http://audioengineusa.com/resellers/Turkey

denon ya da definitive'den oluşacak bir sistem kurmak isterseniz av receiver almanız gerekiyor
şuna benziyor

tabii önünden çok arkası önemli

giriş çıkışı bol olanlar bu şekilde pahalı oluyor :)
elinizde receiver olduktan sonra istediğiniz hoparlörü takabilirsiniz :)

Hocam konser vermeye karar verirsem bu sistemi düşünebilirim :D

Siparişimi verdim Edifier M3300SF aldım.Herkes çok memnun.Sende edifier x600 tavsiye etmiştin bende onun biraz daha üst modelini aldım umarım tatmin eder.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=110098]oponte[/MENTION] hayırlısı olsun o zaman :) edifier mutsuz etmez ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Son olarak tatmin kalıp kalmadığınızı yazmamışsınız. Bende 2+1 düşünüyorum. Yalnız daha önce kullandığım creative 2+1 ses sisteminde bas tiz ayarı yoktu. ve basları çok rahatsız ediyordu. film izlerken filan konuşmaların önüne geçercesine. 100 liraya kadar limit ayırabilirim. Ben bas tiz ayarı düğmesi olan ve bası çok olmayan, gerektiğinde usb ile televizyonada takılabilen bir sistem istiyorum. ne önerirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Edifier nereden sipariş edebilirim bende bir ses sistemi almak istiyorum S530 olabilir.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Bu edifier düşük modeller neden piyasada yok.nereden bulabilirim?