3 Mart 2024 #1 W wlodz Öğrenci Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 4 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 34 İyi günler bu fiyat aralıklarında önrebileceğiniz marka model varmıdır aktif gürültü engelleme gibi özellikleri olursa benim için daha iyi olabilir
İyi günler bu fiyat aralıklarında önrebileceğiniz marka model varmıdır aktif gürültü engelleme gibi özellikleri olursa benim için daha iyi olabilir
3 Mart 2024 #2 Genç skywalker Asistan Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 300 Reaksiyon puanı 190 Puanları 43 wlodz dedi ki: İyi günler bu fiyat aralıklarında önrebileceğiniz marka model varmıdır aktif gürültü engelleme gibi özellikleri olursa benim için daha iyi olabilir Genişletmek için tıkla ... Philips TAT2206 kullanıyorum.Memnunum
wlodz dedi ki: İyi günler bu fiyat aralıklarında önrebileceğiniz marka model varmıdır aktif gürültü engelleme gibi özellikleri olursa benim için daha iyi olabilir Genişletmek için tıkla ... Philips TAT2206 kullanıyorum.Memnunum
4 Mart 2024 Konuyu başlatan #3 W wlodz Öğrenci Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 4 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 34 .