1ogf.exe hatası

yasin8619

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar kaspersky Internet Security 2009 'u kullanıyorum.
"1ogf.exe hatası"

http://www.loadtr.com/resimekle.php?r=z1.362432

bugün bilgisayara virüslü flash bellek takmıştım, taratmadan, acaba ondan olabilir mi? googlede aradım pek bir şey bulamadım.
bu sorun nasıl düzelir acaba??
hardiski tıkladığımda resimdeki gibi uyarı veriyor. ama herhangi bir kısıtlama yapmadı şimdilik. ????:sorry2:

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Combofix ' i deniyebilirsin.

pacbell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım bu ve buna benzer hata bende de bi kaç sefer oldu. bu trojan virusünden kaynaklanıyo. ama ben kendim bunu çözdüm. Yöntem: ilk olarak Denetim Masasından Klasör seçeneklerine giriyorsun ve Görünüm sekmesinden -Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını Gizle yazısının önündeki Onay kutusunun işaretini kaldırıyorsun.Çıkan soruyada evet diyorsun ve aynı yerdeki Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretliyorsun.Uygula ve tamam diyorsun.Şimdi harddisklerinin içine bak. o trojanı açık olarak görebilirsin. sil ve kurtul. Silinmezse silmek için Unlocker programını kullan. Kesin Çözüm.

yasin8619

Asistan
Reaksiyon puanı
1
teşekkürler arkadaşlar. "pacbell" senin dediğini "Denetim Masasından Klasör seçeneklerine giriyorsun ve Görünüm sekmesinden -Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını Gizle yazısının önündeki Onay kutusunun işaretini kaldırıyorsun.Çıkan soruyada evet diyorsun ve aynı yerdeki Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretliyorsun.Uygula ve tamam diyorsun" yaptım kaspersy ondan sonra 1ogf buldu ve şimdi c yi taratıyorum. bunu yapmadan önce görmediydi kaspersky. bakalım şimdi ne olacak. teşekkürler. başka çözümü olan arsa yazarsa iyi olur. teşekkürler herkese

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
msconfig bölümünden başlancıçtan kaldır ve birde COMBOFİX ile tarat

pacbell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende kaspersky kullanıyorum ama bende de bulamamıştı. anlattığım yöntemle çözdüm.

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
"http://onecare.live.com/site/tr-tr/tryscanner.htm"

Buradan bilgisayarını tarattırmayı dener misin?

yasin8619

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler arkadaşlar Combofix ile tarattım sorunu çözdü galiba , şimdilik bir şey görünmüyor.