Soru 1kVa Sessiz UPS önerisine İhtiyacım Var

m.caner41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhabalar, evde bir home studiom var, bu cihazları elektrik dengesizliğinden korumak ve sinyal dengelemek için bir UPS'e ihtiyacım var. Hesaplarıma göre 1kVa yeterli olacaktır. Bunun için öneriniz var mıdır ? Bütçem 6K civarı. Teşekkürler.

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Merhaba bunun kVa'sı biraz yüksek gibi. Aynı zamanda söyleyeceğiniz bir şey var mı bu ürünle alakalı ? Deneyimlediniz mi nasıl ?
Bütçen 6k diye yüksek kapasiteli önderdim çünkü yaptığın iş 1 kva yı biraz aşabilir ya da ileride aşabilir. Önceden almış olursun ve elin daha rahat olur. Aslında online ups cihazlarında önemli olan artık akülerdir. Aküsü bitti mi 3000 TL gibi masraf çıkar. Yüksek kapasiteli almanın tek kötü yanı aküler bittiğinde biraz daha pahalıya mal olmasıdır. Eğer home studio çalışmaların biraz olsun uzmanlığa doğru ise 3kva alman dah iyi olur yok bana 1 kva online yeter dersen bir bakayım daha ucuza ve kaliteli var mı diye...

Elimden çok ups geçti. 3 kva 1kva filan fişman en az 5-6 tane kullanmışımdır. 3kva online upslerde genelde soğutma için fan oluyor ve ev içinde rahatsızlık olabiliyor sesten dolayı, bunu da düşünmek gerek. tunçmatik ups kullandım 1 kva olanından dijital ekranlı, çok kaliteli idi. sattım aküsü bittikten sonra :D Şahsi düşüncem artık akü devrinin bitmesi gerektiği şeklindedir. Çünkü çok para tutuyorlar.

1kva fiyatlar 3500 TL den başlıyor. Bulabilirsen marka olarak tunçmatik önerebilirim.