19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun !

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Ne fotoğraf ama... Atatürk, hasta yatağından kalkıp son defa 19 Mayıs etkinliğini izlemek için stadyuma gelir. Onu kapıda gören Semra isimli kız, göğsüne o günün anısı olan rozeti takmak ister. "Rozette resmim varmış, nasıl takarım" der Atatürk... Ve o an ölümsüzleşir.

EYU4Wp-WAAEIJVH

Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz !

5d43348f3f5f4df4b084ea3f3610a073.jpeg

Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung Flag: Turkey on Samsung

Son düzenleme:

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Özgür olmamanın ölümden daha beter olduğunu düşünüp, kendi canı pahasına uğraşıp ona inanan, güvenenlerle halkına özgürlüğünü o devrin şartlarına göre fazlasıyla vermiş insandır MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
Her insanın dostu da düşmanı da olur ancak düşmanı bile saygı duyuyorum demek zorunda kalan nacizane insandır.
Bütün ümidini milletinin gençlerine bağlayan yüce gönüllü insan.
Allah rahmet eylesin.

19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun. ?

Son düzenleme:

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
"Ben, 1919 yılı mayısı içinde Samsun'a çıktığım gün elimde maddi hiçbir kuvvet yoktu. Yalnız büyük Türk milletinin soyluluğundan doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevi bir kuvvet vardı. İşte ben bu ulusal kuvvete, bu Türk milletine güvenerek işe başladım”

Türk'ün kurtuluşunun başladığı gün kutlu olsun.
Samsun’dan Anadolu’ya bir güneş doğdu
Şahlandı ayaklandı halk düşmanı boğdu!

Ekli dosyalar

• indir.jpg
    indir.jpg
    70.7 KB · Görüntüleme: 183