Arkadaşlar bugün laptop alacağım. Şuan düşündüğüm model bu gibi duruyor. Ama laptopun hiç incelemesini bulamamam, hiç yorum değerlendirme vb. bulamamam ve bu fiyatta 300 hz olması bana biraz düşündürüyor. inşaat mühendisliği okuyorum ordaki uygulamalı kullanmak için ve lol valorant gibi oyunlar oynamak için kullanacağım. Sizce bu laptopa güvenebilir miyim? Başka önerileriniz var mı?
ACER Nitro 5 An515-45 Amd Ryzen7 5800h 16 Gb 512 Gb Ssd Rtx3060 144hz Freedos 15.6 Fhd Nh.qbcey.002 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ACER Nitro 5 An515-45 Amd Ryzen7 5800h 16 Gb 512 Gb Ssd Rtx3060 144hz Freedos 15.6 Fhd Nh.qbcey.002 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
100tl fazlasıyla 17.3 inchliği de var. Bunun tek sıkıntısı ekran kalitesi deniyor. Ben de bunu almaya çalışıyorum
Onu bilmiyorum ama ben Acer Nitro serisindne çok memnunum. Nitrolarda iki adet pci ssd takma slotu ve bir adet de sata girişi oluyor.3060 ve Ryzen 7 5800h bu fiyata çok zor değil mi. Benim attığım modelden 1500 tl daha ucuz ve ekran kartı daha iyi. Nasıl oluyor?
Acer Nitro var bende iki adet biri 120 hz diğeri 144 hz. İkisinin de ekran kalitesinden ben memnunum..
Asus rog ve lenovo legion serisi çok pahalı oluyor. Bunların ekran kartı max p oluyor ve her şeyi kaliteli oluyor genel olarak3060 ve Ryzen 7 5800h bu fiyata çok zor değil mi. Benim attığım modelden 1500 tl daha ucuz ve ekran kartı daha iyi. Nasıl oluyor?
Peki malzeme kalitesi nasıl?Acer Nitro var bende iki adet biri 120 hz diğeri 144 hz. İkisinin de ekran kalitesinden ben memnunum..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu bilmiyorum ama ben Acer Nitro serisindne çok memnunum. Nitrolarda iki adet pci ssd takma slotu ve bir adet de sata girişi oluyor.
O Laptop'la belki CS'de alırsın ama çoğu oyunda 300 fps alamazsın. Laptop'lar genel olarak böyle masaüstü gibi değil. O yüzden hz'e bakmak yerine 3060'lı bulmaya çalış.Arkadaşlar bugün laptop alacağım. Şuan düşündüğüm model bu gibi duruyor. Ama laptopun hiç incelemesini bulamamam, hiç yorum değerlendirme vb. bulamamam ve bu fiyatta 300 hz olması bana biraz düşündürüyor. inşaat mühendisliği okuyorum ordaki uygulamalı kullanmak için ve lol valorant gibi oyunlar oynamak için kullanacağım. Sizce bu laptopa güvenebilir miyim? Başka önerileriniz var mı?