Soru 18000 TL laptop ne alınmalı?

EsTable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Arkadaşlar bugün laptop alacağım. Şuan düşündüğüm model bu gibi duruyor. Ama laptopun hiç incelemesini bulamamam, hiç yorum değerlendirme vb. bulamamam ve bu fiyatta 300 hz olması bana biraz düşündürüyor. inşaat mühendisliği okuyorum ordaki uygulamalı kullanmak için ve lol valorant gibi oyunlar oynamak için kullanacağım. Sizce bu laptopa güvenebilir miyim? Başka önerileriniz var mı?

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,255

Arkadaşlar bugün laptop alacağım. Şuan düşündüğüm model bu gibi duruyor. Ama laptopun hiç incelemesini bulamamam, hiç yorum değerlendirme vb. bulamamam ve bu fiyatta 300 hz olması bana biraz düşündürüyor. inşaat mühendisliği okuyorum ordaki uygulamalı kullanmak için ve lol valorant gibi oyunlar oynamak için kullanacağım. Sizce bu laptopa güvenebilir miyim? Başka önerileriniz var mı?

100tl fazlasıyla 17.3 inchliği de var. Bunun tek sıkıntısı ekran kalitesi deniyor. Ben de bunu almaya çalışıyorum

EsTable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
3060 ve Ryzen 7 5800h bu fiyata çok zor değil mi. Benim attığım modelden 1500 tl daha ucuz ve ekran kartı daha iyi. Nasıl oluyor?

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779

100tl fazlasıyla 17.3 inchliği de var. Bunun tek sıkıntısı ekran kalitesi deniyor. Ben de bunu almaya çalışıyorum

Acer Nitro var bende iki adet biri 120 hz diğeri 144 hz. İkisinin de ekran kalitesinden ben memnunum..
Mesaj otomatik birleştirildi:

3060 ve Ryzen 7 5800h bu fiyata çok zor değil mi. Benim attığım modelden 1500 tl daha ucuz ve ekran kartı daha iyi. Nasıl oluyor?
Onu bilmiyorum ama ben Acer Nitro serisindne çok memnunum. Nitrolarda iki adet pci ssd takma slotu ve bir adet de sata girişi oluyor.

EsTable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sizdeki özellikleri neler? Isınma sorunu yapıyor mu? Sizce kendi attığımı mı alayım yoksa arkadaşın attığı Acer Nitro mu?
Acer Nitro var bende iki adet biri 120 hz diğeri 144 hz. İkisinin de ekran kalitesinden ben memnunum..

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Benim tercihim her zaman nitrodan yana olur.
ikisi nitro olmak üzere 4 adet acer notebook kullandım. Hepsi de hala işlevsel.

Ben çok ama çok memnunum.

Ek olarak arka kapak çok rahat açılıyor ve isterseniz çok rahat 1 adet daha ssd nvme ve 1 adet de normal harddisk veya sata ssd takabilirsiniz.

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,255
Asus rog ve lenovo legion serisi çok pahalı oluyor. Bunların ekran kartı max p oluyor ve her şeyi kaliteli oluyor genel olarak

Onu bilmiyorum ama ben Acer Nitro serisindne çok memnunum. Nitrolarda iki adet pci ssd takma slotu ve bir adet de sata girişi oluyor.
Peki malzeme kalitesi nasıl?

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Nitro serisi tatminkar. Ama mesela lenova thinkpad gibi değil

Adanalı Köpke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15

O Laptop'la belki CS'de alırsın ama çoğu oyunda 300 fps alamazsın. Laptop'lar genel olarak böyle masaüstü gibi değil. O yüzden hz'e bakmak yerine 3060'lı bulmaya çalış.