- Konuyu başlatan
harddiski 500 gb yapabilirsin. anakartı da Z77 Pro3 yaparsın.yok hocam tmmdır ben alıyorum lblack in önerisi olanı fakat butceyı cok astıknerden kısabılırız ?
hocam o seçtiğin hdd 5400 RPM. beni de [MENTION=15367]El Padrino[/MENTION] uyarmıştı. onun yerine aynı fiyata Seagate barracuda yazsan iyi olur.abicim sistemin son hali böyle oldu.. anakarttan hdd den değiştirme yaptık. ramlerın markası değişti. oda 3-5 tl eksiltti.
sepete at diyince 2200 küsür diyor ama alışverişi tamamla de. kart ödeme ekranında gördüceksin.. montaj+test+kargo dahil 2087 TL 12 taksit accese.. 8 taksit yaparsan 1980 TL
http://www.teknobiyotik.com/akilli-pc-sihirbazi.html?kayitid=3428
hocam o seçtiğin hdd 5400 RPM. beni de @El Padrino uyarmıştı. onun yerine aynı fiyata Seagate barracuda yazsan iyi olur.![]()
evet ben de daha önce aynı hddnin 1 tb olanını (WD10EARX) kullandım. 7200 rpm idi ve performans olarak barracudadan farksızdı. ancak geçen El Padrino söyleyince netten araştırdım, 500 gblık olanlar 5400 rpm imiş.intellipower duruma göre devir hızı değişmiyormuydu? 64 bellekli intelli diye atladım ama. benımde 750 intellipower 64bellek.. barracuda da var.. pek farkını hissetmedim performansta
evet ben de daha önce aynı hddnin 1 tb olanını (WD10EARX) kullandım. 7200 rpm idi ve performans olarak barracudadan farksızdı. ancak geçen El Padrino söyleyince netten araştırdım, 500 gblık olanlar 5400 rpm imiş.
https://www.serversupply.com/HARD DRIVES/SATA-6GBPS/500GB-5400RPM/WESTERN DIGITAL/WD5000AZRX.htm
performans konusunda kullanmadan birşey diyemem ama riske girmeyelim bence.![]()
hadi ya. siparişi değişme şansı var ama napalım. hayırlı olsun. gerçi hddlerin hepsi benzer zaten. :sleep:aldı bile yunus hayırlı olsun)
hadi ya. siparişi değişme şansı var ama napalım. hayırlı olsun. gerçi hddlerin hepsi benzer zaten. :sleep:
fark olmaz merak etme. hatta seninkinin ön belleği 64 mb olduğu için avantajlı.heydaha işleniyor olarak gozukuyor sitede nasıl degıstırcem tam olarak neyı işaretleyecem bı yazarsanız ve nasıl gerı odeme yapacagım çekildi karttan 2080 tl
çok farkı olmaz dıyorsanız performans olarak bı sorun yok benım ıcın ama gozle gorulur fark olacak dıyorsanız degıstıreyım hemen lutfen yardım edın
volkan abi sorun degıl bu arada canın saolsun ılgın yeter
![]()
heydaha işleniyor olarak gozukuyor sitede nasıl degıstırcem tam olarak neyı işaretleyecem bı yazarsanız ve nasıl gerı odeme yapacagım çekildi karttan 2080 tl
çok farkı olmaz dıyorsanız performans olarak bı sorun yok benım ıcın ama gozle gorulur fark olacak dıyorsanız degıstıreyım hemen lutfen yardım edın
volkan abi sorun degıl bu arada canın saolsun ılgın yeter
![]()