Luna05
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhabalar 18.000TL bütçeyle telefon alacağım başta iPhone 11 düşündüm fakat özellikle ekran konusunda çok yetersiz olduğuna dair bir sürü kişiden geri dönüş aldım kısaca 18.000TL etmez diyorlar. Bütçe arttırıp iphone 12 alacak durumda değilim arada 10bin TL fark var onu karşılayamam maalesef. İphone'dan yana bir şey çıkmayınca Android telefon aramaya başladım S22 ve S21FE modelini önerenler oldu fakat S22 modelinin bataryasına ve ısınma sorununa dair çok fazla kötü yorum gördüm ondan aklım karıştı. Sizce 18.000TL bütçe hangi telefonda değerlendirilmeli? S22'nin ısınma ve batarya sorunu cidden söylendiği kadar kötü mü? Birisi şarjın 2 saat gittiğini söylemiş henüz geçen yıl çıkan telefonun şarjı 2 saat mi gidiyor bilginiz var mı? Telefonda pek oyun oynamıyorum nadiren takılıyorum genelde dizi, film, video falan izlerim profesyonel fotoğrafçı falan değilim ama 18bin TL saydığım fiyatın kamerasına da önem veriyorum. Cevaplayan herkese teşekkürler.
Samsung Galaxy S22 128 GB 5G Beyaz Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bulduğum S22 linki bu.
Eklemeyi unutmuşum IOS delisi değilim hatta şimdiye dek hiç IOS kullanmadım Apple'da aklımı çelen 4-5 yıllık da olsa cihazların para ediyor olması, olası bir durumda kolay satılabilmesi. İlla iPhone olsun 2. el olsun kafasında değilim yani.
Samsung Galaxy S22 128 GB 5G Beyaz Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bulduğum S22 linki bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eklemeyi unutmuşum IOS delisi değilim hatta şimdiye dek hiç IOS kullanmadım Apple'da aklımı çelen 4-5 yıllık da olsa cihazların para ediyor olması, olası bir durumda kolay satılabilmesi. İlla iPhone olsun 2. el olsun kafasında değilim yani.
Son düzenleme: